GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI URAL BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ.

SİYASET 16.08.2022 - 15:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3821+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI URAL BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ.

Burdur Gelecek Partisi İl Başkanı Eşref Ural ve Teşkilat yöneticileri Burdur da Basını çalışanı gazeteciler ile bir araya geldi.
Burdur Gelecek Partisi İl Başkanı Eşref Ural ve Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ile Komşu iller Denizli, Antalya’dan gelen parti yöneticileri ile Burdur gazete çalışanları basın toplantısında bir araya geldiler. Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan tarafından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlunu hedef alan sözlerinden dolayı başkan Davutoğlu’nun kaleme aldığı mektubu basın mensuplarına dağıtarak bütün bunların daha farklı versiyonlarını seçim tarihinin belirlenmesine müteakip ortaya atılacağını ve kendilerinin bunu karşılamaya hazır olduklarını söyledi. Gelecek partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; Cumhurbaşkanı tarafından kendisine “Hain” ve “liyakatsiz” ithamları üzerine kendisine çağrı da bulundum. Bu çağrıma karşılık şahsıma bu konuda bir cevap venmiş değildir. İki asra yaklaşan bu birikimin en temel hedefi adaletti; bugün ise en çok örselenen kavram adalet toplumun en az güven duyduğu kurum yargı. Nesiller boyu aktarılan Hz. Ömer’in ise adaletinden elimizde ne kaldı? Kadı önünde hesap veren Fatih Sultan Mehmet Han’ın ve Osmanlı Devleti’nin ideali bir masal mıydı? İnsanımızın üzerindeki her türlü baskı yok edilecek, düşünce ve inanç ve basın özgürlüğü hayata geçirilecekti. Bugün kimsenin kimseden emin olmadığı sivil toplum kuruluşlarımızın “Sivil niteliğinin örselendiği korku iklimine nasıl gelindiğini hiç sormayacak mıyız? Yolsuzluğa karşı mücadele edilecek, tüyü bitmemiş yetimin hakkı korunacaktı. Yolsuzluğun her türü her gün yaşanırken yüzü kızarmayanların “Dava –“ diyerek hepimizin gençlik gençlik ideallerini temsil eden bu kavramı nasıl kirlettiklerini görmezden mi geleceğiz. İçinden çıktıkları halk katmanları yoksulluktan kıvranırken iktidarların duyarsızca lüks içinde şatafatlı yaşaması, kamu ihalelerinin ve kaynaklarının küçük bir zümre arasında paylaşılması “servet bir gurup elinde olmasın “ ilkesine ne kadar uygun? Zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan “ bir kişiye tam, dokuz, dokuz kişiye bir pul dağıtan” sistem eleştirisi artık zihin yerine şiirlerde mi kaldı? Onurlu bir ülke ideali ile çıkılan yolda bir başka devlet başkanından “aptal olma” diye alınan mektup İsrail ile ilişkiler normalleşirken  Mavi Marmara şehitlerinin unutulması, mazlumların sesi olma iddiasıyla çıkılan yolda birkaç milyar dolarlık swap alabilmek için Uygur Türklerinin soykırıma tabi tutulması sesiz kalınması hepimizin başını öne eğdirmedi mi? Nihayet ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtmak üzere özgürlük, adalet, liyakat, emanet ve samimiyet ilkeleri temelinde kapsamlı bir zihniyet devrimini, şeffaflık ve hesap verebilirlik temelinde siyasi ahlak devrimini, toplumsal refah ve gelir adaleti temelinde yapısal ekonomik dönüşüm devrimini gerçekleştireceğiz.
Burdur Gelecek Partisi İl Başkanı Eşref Ural ve Teşkilat yöneticileri Burdur da Basını çalışanı gazeteciler ile bir araya geldi.

Burdur Gelecek Partisi İl Başkanı Eşref Ural ve Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ile Komşu iller Denizli, Antalya’dan gelen parti yöneticileri ile Burdur gazete çalışanları basın toplantısında bir araya geldiler. Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan tarafından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlunu hedef alan sözlerinden dolayı başkan Davutoğlu’nun kaleme aldığı mektubu basın mensuplarına dağıtarak bütün bunların daha farklı versiyonlarını seçim tarihinin belirlenmesine müteakip ortaya atılacağını ve kendilerinin bunu karşılamaya hazır olduklarını söyledi.

Gelecek partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; Cumhurbaşkanı tarafından kendisine “Hain” ve “liyakatsiz” ithamları üzerine kendisine çağrı da bulundum. Bu çağrıma karşılık şahsıma bu konuda bir cevap venmiş değildir.

İki asra yaklaşan bu birikimin en temel hedefi adaletti; bugün ise en çok örselenen kavram adalet toplumun en az güven duyduğu kurum yargı. Nesiller boyu aktarılan Hz. Ömer’in ise adaletinden elimizde ne kaldı? Kadı önünde hesap veren Fatih Sultan Mehmet Han’ın ve Osmanlı Devleti’nin ideali bir masal mıydı?

İnsanımızın üzerindeki her türlü baskı yok edilecek, düşünce ve inanç ve basın özgürlüğü hayata geçirilecekti. Bugün kimsenin kimseden emin olmadığı sivil toplum kuruluşlarımızın “Sivil niteliğinin örselendiği korku iklimine nasıl gelindiğini hiç sormayacak mıyız?

Yolsuzluğa karşı mücadele edilecek, tüyü bitmemiş yetimin hakkı korunacaktı. Yolsuzluğun her türü her gün yaşanırken yüzü kızarmayanların “Dava –“ diyerek hepimizin gençlik gençlik ideallerini temsil eden bu kavramı nasıl kirlettiklerini görmezden mi geleceğiz.

İçinden çıktıkları halk katmanları yoksulluktan kıvranırken iktidarların duyarsızca lüks içinde şatafatlı yaşaması, kamu ihalelerinin ve kaynaklarının küçük bir zümre arasında paylaşılması “servet bir gurup elinde olmasın “ ilkesine ne kadar uygun? Zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan “ bir kişiye tam, dokuz, dokuz kişiye bir pul dağıtan” sistem eleştirisi artık zihin yerine şiirlerde mi kaldı?

Onurlu bir ülke ideali ile çıkılan yolda bir başka devlet başkanından “aptal olma” diye alınan mektup İsrail ile ilişkiler normalleşirken  Mavi Marmara şehitlerinin unutulması, mazlumların sesi olma iddiasıyla çıkılan yolda birkaç milyar dolarlık swap alabilmek için Uygur Türklerinin soykırıma tabi tutulması sesiz kalınması hepimizin başını öne eğdirmedi mi?

Nihayet ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtmak üzere özgürlük, adalet, liyakat, emanet ve samimiyet ilkeleri temelinde kapsamlı bir zihniyet devrimini, şeffaflık ve hesap verebilirlik temelinde siyasi ahlak devrimini, toplumsal refah ve gelir adaleti temelinde yapısal ekonomik dönüşüm devrimini gerçekleştireceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.