GELECEK PARTİSİ’NDEN ÇALIŞTAY’A ÇAĞRI

SİYASET 24.12.2021 - 12:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3346+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ’NDEN ÇALIŞTAY’A ÇAĞRI

Madde bağımlısı gençlerin aileleri ‘Sesimizi Duyun’ diyerek toplumun vicdanına seslenirken, Gelecek Partisi büyük bir çıkmaz yaşayan ailelerin sesine ses oluyor.
Gelecek Partisi uyuşturucu batağına sürüklenen insanlara ve onların ailelerine dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da ‘Anneler Konuşuyor Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı 1’ başlıklı bir farkındalık çalıştayı düzenliyor. Uyuşturucu kullanımı toplumda her geçen gün artarken, uyuşturucu bağımlıları yalnızca kendilerini değil içinde bulundukları ilişki örüntülerini de zehirliyor. Madde bağımlısı gençlerin aileleri ‘Sesimizi Duyun’ diyerek toplumun vicdanına seslenirken, Gelecek Partisi büyük bir çıkmaz yaşayan ailelerin sesine ses oluyor. Basının değerli temsilcileri başta olmak üzere, tüm duyarlı kesimlere seslenerek Çalıştay’a davet eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Gelecek Partisi inşa edici-yapıcı muhalefet anlayışı içerisinde siyaset yapmaya devam ediyor. Uyuşturucu, toplumsal yaralardan bir tanesi. Uyuşturucuya yakalanan çocukları kurtarmak, uyuşturucunun Türkiye’de bulunur olmasını engellemek noktasında bizler Gelecek Partisi olarak, uyuşturucu müptelası gençlerin annelerini, babalarını konuşturmanın daha önemli olduğunu düşündük. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Başbakanlığı döneminde Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı düzenlemişti. Sayın Davutoğlu şimdi bir muhalefet partisinin, Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı, Gelecek Partisi olarak sosyal bir yarayı önce teşhis edip, parmak basıyor daha sonra bu yarayı tedavi etmek, rehabilite etmek için faaliyette bulunuyoruz. Bu gençler bizim geleceğimiz. Resmi rakamlarla 1 milyon 700 bin uyuşturucuya yakalanmış yaşlı genç, kadın erkek, evli bekar insan var bu rakamların daha fazla olduğu tahmin ediliyor. Öncelikle uyuşturucu Türkiye’ye kesinlikle girmemeli kimse uyuşturucu bulmamalı ve gençler bu uyuşturucu illetine yakalanmamalı. Bugün itibari ile yakalanmış olanlar ise rehabilite edilmeli, AMATEM’ler çoğaltılmalı, arınma noktalarındaki eksiklikler, tıbbi cihazlara erişim devlet ve Sağlık Bakanlığı tarafından kolaylaştırılmalı. Anayasamız, devlet; sağlıklı bir toplum için insanların sağlıklı yaşamalarını sağlar diyor. 25 Aralık 2021 saat: 10:00’da Ankara Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonunda uzmanlar, anneler konuşacak, bu problemin teşhisini ve tedavi methotlarını anlatacak, ‘Türkiye sağlıklı bir topluma nasıl kavuşur?’ sorularının cevaplarını bulmaya çalışacağız. Bütün basın mensuplarını bu anlamlı çalıştayımıza davet ediyor tüm aileleri duyarlı olmak konusunda gayret sarf etmeye çağırıyoruz” dedi.  
Madde bağımlısı gençlerin aileleri ‘Sesimizi Duyun’ diyerek toplumun vicdanına seslenirken, Gelecek Partisi büyük bir çıkmaz yaşayan ailelerin sesine ses oluyor.

Gelecek Partisi uyuşturucu batağına sürüklenen insanlara ve onların ailelerine dikkat çekmek amacı ile 25 Aralık Cumartesi günü Ankara’da ‘Anneler Konuşuyor Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı 1’ başlıklı bir farkındalık çalıştayı düzenliyor.

Uyuşturucu kullanımı toplumda her geçen gün artarken, uyuşturucu bağımlıları yalnızca kendilerini değil içinde bulundukları ilişki örüntülerini de zehirliyor.

Madde bağımlısı gençlerin aileleri ‘Sesimizi Duyun’ diyerek toplumun vicdanına seslenirken, Gelecek Partisi büyük bir çıkmaz yaşayan ailelerin sesine ses oluyor.

Basının değerli temsilcileri başta olmak üzere, tüm duyarlı kesimlere seslenerek Çalıştay’a davet eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Gelecek Partisi inşa edici-yapıcı muhalefet anlayışı içerisinde siyaset yapmaya devam ediyor. Uyuşturucu, toplumsal yaralardan bir tanesi. Uyuşturucuya yakalanan çocukları kurtarmak, uyuşturucunun Türkiye’de bulunur olmasını engellemek noktasında bizler Gelecek Partisi olarak, uyuşturucu müptelası gençlerin annelerini, babalarını konuşturmanın daha önemli olduğunu düşündük. Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu, Başbakanlığı döneminde Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı düzenlemişti. Sayın Davutoğlu şimdi bir muhalefet partisinin, Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı, Gelecek Partisi olarak sosyal bir yarayı önce teşhis edip, parmak basıyor daha sonra bu yarayı tedavi etmek, rehabilite etmek için faaliyette bulunuyoruz. Bu gençler bizim geleceğimiz. Resmi rakamlarla 1 milyon 700 bin uyuşturucuya yakalanmış yaşlı genç, kadın erkek, evli bekar insan var bu rakamların daha fazla olduğu tahmin ediliyor. Öncelikle uyuşturucu Türkiye’ye kesinlikle girmemeli kimse uyuşturucu bulmamalı ve gençler bu uyuşturucu illetine yakalanmamalı. Bugün itibari ile yakalanmış olanlar ise rehabilite edilmeli, AMATEM’ler çoğaltılmalı, arınma noktalarındaki eksiklikler, tıbbi cihazlara erişim devlet ve Sağlık Bakanlığı tarafından kolaylaştırılmalı. Anayasamız, devlet; sağlıklı bir toplum için insanların sağlıklı yaşamalarını sağlar diyor. 25 Aralık 2021 saat: 10:00’da Ankara Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonunda uzmanlar, anneler konuşacak, bu problemin teşhisini ve tedavi methotlarını anlatacak, ‘Türkiye sağlıklı bir topluma nasıl kavuşur?’ sorularının cevaplarını bulmaya çalışacağız. Bütün basın mensuplarını bu anlamlı çalıştayımıza davet ediyor tüm aileleri duyarlı olmak konusunda gayret sarf etmeye çağırıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.