GENÇ SANATÇI HAZAR ŞÖHRETİ YAKALADI

SANAT 27.09.2021 - 15:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3321+ kez okundu.
 

GENÇ SANATÇI HAZAR ŞÖHRETİ YAKALADI

Barış plak etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alan “İSYANIM VAR” dinleyenler tarafından büyük beğeni topluyor
Geçimini hurdacılık yaparak kazanan genç yetenek Hazar, hayranı olduğu sanatçı Cansever ile tanışarak en büyük hayalini gerçekleştirmiş tanışmakla kalmayıp sanatçi ile 2 güzel şarkıda bir araya geldi. Barış plak etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alan “İSYANIM VAR” dinleyenler tarafından büyük beğeni topluyor. Sözü ve müziğin Cansever’e ait olan şarknın klibini ünlü yönetmen Erkan Nas çekti. Hazar; Acılarla dolu hayatını İsyanım Var adlı şarkida dile getiren genç yetenek en büyük hayalim gerçek oldu. Şimdi tüm sevenlerimden destek bekliyoruz diyerek, yeni projeler içinde çalışmalara başladı  
Barış plak etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alan “İSYANIM VAR” dinleyenler tarafından büyük beğeni topluyor

Geçimini hurdacılık yaparak kazanan genç yetenek Hazar, hayranı olduğu sanatçı Cansever ile tanışarak en büyük hayalini gerçekleştirmiş tanışmakla kalmayıp sanatçi ile 2 güzel şarkıda bir araya geldi.

Barış plak etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alan “İSYANIM VAR” dinleyenler tarafından büyük beğeni topluyor.

Sözü ve müziğin Cansever’e ait olan şarknın klibini ünlü yönetmen Erkan Nas çekti.

Hazar; Acılarla dolu hayatını İsyanım Var adlı şarkida dile getiren genç yetenek en büyük hayalim gerçek oldu. Şimdi tüm sevenlerimden destek bekliyoruz diyerek, yeni projeler içinde çalışmalara başladı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.