GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KÖY OKULLARINA MALZEME DESTEĞİ VERDİ .

SPOR 19.12.2018 - 12:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3358+ kez okundu.
 

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KÖY OKULLARINA MALZEME DESTEĞİ VERDİ .

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı’nın 81 ilde 81 köy okuluna “Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında köy okullarına malzeme desteği verildi.
Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencilerin ve gençlerin spora yönelmesi ve boş zamanlarını değerlendirmesi için Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı’nın 81 ilde 81 köy okuluna “Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında gönderdiği file, dikme, raket ve top malzemelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Okul Müdürü Mustafa Aydın, Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Gönül Karaman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Veli Moğol tarafından Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı. İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Atatürk’ün spor yapan kişiler ve öğrenciler için söylediği “sağlam kafa Sağlam vücutta bulunur” özdeyişini hatırlatarak spor yapmalarını hatırlatan bir konuşma yaptı. Kemerkaya malzemelerden mutlu olan öğrenciler ile badminton antrenmanı yaptı. Okul Müdürü, Beden Eğitim Öğretmeni ve öğrenciler malzemeler için Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığına ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Okullarının il ve ülke genelinde birçok başarıya imza atmak için çalışacakları sözünü verdiler. Kendilerinden önceki öğrenciler gibi bir çok müsabakada başarı elde etmiş ve istedikleri yerlere gelmiş Ağabeyleri ve ablaları gibi hedeflerinin büyük olması için gayret gösterecekleri sözünü verdiler. İl Müdürü Orhan Kemerkaya öğrencilerden başarı sözü alarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi  
Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı’nın 81 ilde 81 köy okuluna “Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında köy okullarına malzeme desteği verildi.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öğrencilerin ve gençlerin spora yönelmesi ve boş zamanlarını değerlendirmesi için Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığı’nın 81 ilde 81 köy okuluna “Orda Bir Köy Var Uzakta O Köy Bizim Köyümüzdür” projesi kapsamında gönderdiği file, dikme, raket ve top malzemelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Okul Müdürü Mustafa Aydın, Badminton Federasyonu İl Temsilcisi Gönül Karaman ve Beden Eğitimi Öğretmeni Veli Moğol tarafından Büğdüz Ömer Naci Bozkurt İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Atatürk’ün spor yapan kişiler ve öğrenciler için söylediği “sağlam kafa Sağlam vücutta bulunur” özdeyişini hatırlatarak spor yapmalarını hatırlatan bir konuşma yaptı. Kemerkaya malzemelerden mutlu olan öğrenciler ile badminton antrenmanı yaptı.

Okul Müdürü, Beden Eğitim Öğretmeni ve öğrenciler malzemeler için Gençlik ve Spor Bakanlığına, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanlığına ve Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Okullarının il ve ülke genelinde birçok başarıya imza atmak için çalışacakları sözünü verdiler. Kendilerinden önceki öğrenciler gibi bir çok müsabakada başarı elde etmiş ve istedikleri yerlere gelmiş Ağabeyleri ve ablaları gibi hedeflerinin büyük olması için gayret gösterecekleri sözünü verdiler.

İl Müdürü Orhan Kemerkaya öğrencilerden başarı sözü alarak toplu hatıra fotoğrafı çektirdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.