GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU MAKÜ DE.

EĞİTİM 07.01.2021 - 23:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4225+ kez okundu.
 

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU MAKÜ DE.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni (MAKÜ)ziyaret etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu gençlik ve spor alanında devam eden projeleri incelemek ve yeni projeler ile ilgili görüşmeler yapmak için Burdur’a geldi. Bakan Kasapoğlu, programı kapsamında ilk olarak Burdur Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret etti. Burdur protokolünün de katıldığı ziyarette MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da yer aldı.Bakan Kasapoğlu valilik ziyaretinin ardından Burdur’daki merkez spor salonunun açılışına katıldı. Törende yaptığı konuşmada 2021 yılının ilk ziyaretini Burdur’a yaptığını belirten Bakan Kasapoğlu, “2021 yılı İstiklâl Marşı yılında bu ziyareti Mehmet Akif’in şehri Burdur’a gerçekleştirmek bizim içinde anlamlı, heyecanlı. Mehmet Akif’in şehri Burdurdayız, Demirci Mehmet Efe’nin şehri Burdurdayız kahramanlar diyarı Burdurdayız.” diye konuştu. Burdur Gençlik ve Spor yatırımları protokol töreninin gerçekleştirildiği açılış programının ardından Bakan Kasapoğlu, Salda Gölü’ne geçti ve burada incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu programı kapsamında daha sonra Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni (MAKÜ) ziyaret etti. MAKÜ Genç Ofis’i Bakan Kasapoğlu Açtı MAKÜ’yü ziyaret eden Kasapoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı içerisinde bulunan Genç Ofis’in açılışına katıldı. Açılışta bir konuşma da yapan Bakan Kasapoğlu, “Gençler nerede ise biz oradayız. Genç Ofisler bizim hassasiyetle üzerinde durduğumuz çalışmalarımızdan bir tanesi. Üniversitemiz rektörüne teşekkür ediyorum. En güzel genç ofisimizi burada açıyoruz. Spor ve gençlik yatırımları açısından da çok önemli bir üniversitemizde açmak da ayrı bir mutluluk kaynağı. Gençlerimize 7/24 hizmet verecek, bakanlığımızın imkanları ile ilgili ulaşım sağlayacak bir merkez. Gençlerimizin bir saniyesinin bile heba olmaması, değerli vakitlerinin daha da değerlenmesi adına katkılar sağlayacak bir merkez. Burdur’umuza, gençliğimize, Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizin çok kıymetli gençlerine hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı. Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve üniversite yönetiminin de bulunduğu açılışın ardından Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, Spor Toto-MAKÜ Stadyumu’na geçtiler. Burada Top Dikim Atölyesini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu’na yine orada yapılan ve son dikişi atılan bir top hediye edildi. Top Dikim Atölyesi’nden sonra Bakan Kasapoğlu, Spor Toto-MAKÜ Stadyumu’nda MAKÜ Sporlu futbolcularla sohbet etti. Hem stadyumu inceleyerek bilgiler alan hem de MAKÜ Sporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Kasapoğlu, Lavanta Tepesi Otel’de yenen akşam yemeğinin ardından üniversiteden ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni (MAKÜ)ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu gençlik ve spor alanında devam eden projeleri incelemek ve yeni projeler ile ilgili görüşmeler yapmak için Burdur’a geldi. Bakan Kasapoğlu, programı kapsamında ilk olarak Burdur Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret etti. Burdur protokolünün de katıldığı ziyarette MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz da yer aldı.Bakan Kasapoğlu valilik ziyaretinin ardından Burdur’daki merkez spor salonunun açılışına katıldı.

Törende yaptığı konuşmada 2021 yılının ilk ziyaretini Burdur’a yaptığını belirten Bakan Kasapoğlu, “2021 yılı İstiklâl Marşı yılında bu ziyareti Mehmet Akif’in şehri Burdur’a gerçekleştirmek bizim içinde anlamlı, heyecanlı. Mehmet Akif’in şehri Burdurdayız, Demirci Mehmet Efe’nin şehri Burdurdayız kahramanlar diyarı Burdurdayız.” diye konuştu.

Burdur Gençlik ve Spor yatırımları protokol töreninin gerçekleştirildiği açılış programının ardından Bakan Kasapoğlu, Salda Gölü’ne geçti ve burada incelemelerde bulundu.

Bakan Kasapoğlu programı kapsamında daha sonra Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni (MAKÜ) ziyaret etti.

MAKÜ Genç Ofis’i Bakan Kasapoğlu Açtı

MAKÜ’yü ziyaret eden Kasapoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı içerisinde bulunan Genç Ofis’in açılışına katıldı.

Açılışta bir konuşma da yapan Bakan Kasapoğlu, “Gençler nerede ise biz oradayız. Genç Ofisler bizim hassasiyetle üzerinde durduğumuz çalışmalarımızdan bir tanesi. Üniversitemiz rektörüne teşekkür ediyorum. En güzel genç ofisimizi burada açıyoruz. Spor ve gençlik yatırımları açısından da çok önemli bir üniversitemizde açmak da ayrı bir mutluluk kaynağı. Gençlerimize 7/24 hizmet verecek, bakanlığımızın imkanları ile ilgili ulaşım sağlayacak bir merkez. Gençlerimizin bir saniyesinin bile heba olmaması, değerli vakitlerinin daha da değerlenmesi adına katkılar sağlayacak bir merkez. Burdur’umuza, gençliğimize, Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizin çok kıymetli gençlerine hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz ve üniversite yönetiminin de bulunduğu açılışın ardından Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, Spor Toto-MAKÜ Stadyumu’na geçtiler. Burada Top Dikim Atölyesini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu’na yine orada yapılan ve son dikişi atılan bir top hediye edildi.

Top Dikim Atölyesi’nden sonra Bakan Kasapoğlu, Spor Toto-MAKÜ Stadyumu’nda MAKÜ Sporlu futbolcularla sohbet etti.

Hem stadyumu inceleyerek bilgiler alan hem de MAKÜ Sporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Kasapoğlu, Lavanta Tepesi Otel’de yenen akşam yemeğinin ardından üniversiteden ayrıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.