GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HALKI SPOR YAPMAYA ÇAĞIRIYOR

SPOR 07.04.2018 - 14:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4419+ kez okundu.
 

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HALKI SPOR YAPMAYA ÇAĞIRIYOR

Her yaşta insanımızın Spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkın sağlıklı ve bilinçli spor yapması amacıyla Haftanın her günü antrenörler eşliğinde spor aktiviteleri yapılacaktır.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılında hayata geçirilen “Koşabiliyorken Koş” projesinin 2018 yılı faaliyetleri açılışı Gazi Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi.“Koşabiliyorken Koş” projenin açılışına Vali Yardımcımız Sayın Hayri SANDIKCI,Burdur  İl Emniyet Müdürü  Arif Çankal Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı Açılışta konuşma yapan Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü “Koşabiliyorken Koş” projesi halkımızın bilerek spor yapmasını kolaylaştırmak için ortaya konulmuştur.onun içinde büyük ve küçük yaşta her insanımızın spor yapmasını ve sağlıklı kalabilmesini sağlayabilmektir. Proje bu günden itibaren hafta içi ve sonlarında açık olan tesislerimiz de devam edecektir. Bu günkü spor programı  Gazi Atatürk Stadyumu’nda yürüyüş ile başlayıp, Antrenörlerimiz eşliğinde egzersiz hareketleri ile devam etti. 7’den 77’ye herkesi antrenörlerimiz eşliğinde sağlıklı ve düzenli spor yapmaya davet ediyoruz.  
Her yaşta insanımızın Spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkın sağlıklı ve bilinçli spor yapması amacıyla Haftanın her günü antrenörler eşliğinde spor aktiviteleri yapılacaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılında hayata geçirilen “Koşabiliyorken Koş” projesinin 2018 yılı faaliyetleri açılışı Gazi Atatürk Stadyumu’nda gerçekleştirildi.“Koşabiliyorken Koş” projenin açılışına Vali Yardımcımız Sayın Hayri SANDIKCI,Burdur  İl Emniyet Müdürü  Arif Çankal Burdur Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

Açılışta konuşma yapan Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürü “Koşabiliyorken Koş” projesi halkımızın bilerek spor yapmasını kolaylaştırmak için ortaya konulmuştur.onun içinde büyük ve küçük yaşta her insanımızın spor yapmasını ve sağlıklı kalabilmesini sağlayabilmektir. Proje bu günden itibaren hafta içi ve sonlarında açık olan tesislerimiz de devam edecektir. Bu günkü spor programı  Gazi Atatürk Stadyumu’nda yürüyüş ile başlayıp, Antrenörlerimiz eşliğinde egzersiz hareketleri ile devam etti.

7’den 77’ye herkesi antrenörlerimiz eşliğinde sağlıklı ve düzenli spor yapmaya davet ediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.