GENEL BAŞKAN YARDIMCISI METİN ERGUN'DAN KOCAALİLER BELDESİ'NE ZİYARET

YAŞAM 21.05.2021 - 09:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3268+ kez okundu.
 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI METİN ERGUN'DAN KOCAALİLER BELDESİ'NE ZİYARET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, ekip arkadaşları ile birlikte Kocaaliler Beldesi’ni ziyaret etti.
Genel Başkan Yardımcısı Ergun’un ziyaretinde 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun,  İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti Bucak İlçe Başkan Vekili Şerife Kaya, İYİ Parti Kocaaliler Belde Başkanı Dursun Şahin ve Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı ve Kocaaliler Belde Teşkilatı üyeleri de hazır bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Ergun, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Kocaaliler Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Gökçe’den belde hakkında bilgi alan Ergun, daha sonra beldede yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Genel Başkan Yardımcısı Ergun, beldede yapımı devam eden GES projesi hakkında bilgiler alırken, Cuma günü kurulacak pazar öncesi esnaflarla da sohbet etti. Burdur’un tek İYİ Partili Belediyesini ziyaret etmekten dolayı memnun olduklarını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Ergun, “Isparta İl Başkanımız Mustafa Şimşek abimize son görevimizi yerine getirmenin ardından Kocaaliler Beldemizi ve Başkanımızı ziyaret ettik. Burdur olarak İl,İlçe ve Belde teşkilatlarımızla bir arada vatandaşımızın, esnafımızın, sanayicimizin kısacası herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Kocaaliler Belediyesi ve Belediye Başkanımız da İYİ Parti belediyeciliğini gösteren örnek bir belediyedir. Yapılan hizmetlerle her geçen gün gelişen beldemizi, daha da ileriye taşımak bizlerin borcudur. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Kocaaliler halkına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Genel Başkan Yardımcısı Ergun’a coğrafi işarete sahip olan Melli İnciri ikramında bulundu.  
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun, ekip arkadaşları ile birlikte Kocaaliler Beldesi’ni ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Ergun’un ziyaretinde 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun,  İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, İYİ Parti Bucak İlçe Başkan Vekili Şerife Kaya, İYİ Parti Kocaaliler Belde Başkanı Dursun Şahin ve Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı ve Kocaaliler Belde Teşkilatı üyeleri de hazır bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ergun, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak Kocaaliler Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Gökçe’den belde hakkında bilgi alan Ergun, daha sonra beldede yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Genel Başkan Yardımcısı Ergun, beldede yapımı devam eden GES projesi hakkında bilgiler alırken, Cuma günü kurulacak pazar öncesi esnaflarla da sohbet etti.

Burdur’un tek İYİ Partili Belediyesini ziyaret etmekten dolayı memnun olduklarını dile getiren Genel Başkan Yardımcısı Ergun, “Isparta İl Başkanımız Mustafa Şimşek abimize son görevimizi yerine getirmenin ardından Kocaaliler Beldemizi ve Başkanımızı ziyaret ettik. Burdur olarak İl,İlçe ve Belde teşkilatlarımızla bir arada vatandaşımızın, esnafımızın, sanayicimizin kısacası herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Kocaaliler Belediyesi ve Belediye Başkanımız da İYİ Parti belediyeciliğini gösteren örnek bir belediyedir. Yapılan hizmetlerle her geçen gün gelişen beldemizi, daha da ileriye taşımak bizlerin borcudur. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Kocaaliler halkına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Genel Başkan Yardımcısı Ergun’a coğrafi işarete sahip olan Melli İnciri ikramında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.