GÖLHİSAR 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU BİNASININ PROTOKOLÜ İMZALANDI

GÜNDEM 07.04.2021 - 12:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3833+ kez okundu.
 

GÖLHİSAR 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU BİNASININ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Gölhisar İlçesine hayırsever Mustafa Eravcı tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binasının protokolü imzalandı.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, hayırlarına bir yenisini ekleyen Mustafa Eravcı'ya teşekkür ederek, başta Gölhisar İlçesi olmak üzere çevre ilçeler ve bölge halkına hizmet edecek Acil Sağlık İstasyonunun  hayırlı olmasını diledi. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine başta Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş olmak üzere hayırsever Mustafa Eravcı,  Gölhisar Kaymakam V. Mustafa Nevzat Mercan, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Reha Sermed Aygören katıldı. Vali Arslantaş, protokoller imzalanmadan önce yaptığı konuşmasında; “Hayırsever Mustafa Eravcı amcamız daha önce Gölhisar İlçemizde Aile Sağlığı Merkezi binamızı yaptı. Kendisine bu hayırdan dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdi ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasını yapacak. Bu yapılacak yeni işin protokolünde idare, Belediye, Valilik ve Mustafa amcaya düşen görevler var. Mustafa Eravcı hayırseverimizin Gölhisar İlçemize kisa süre icersinde yaptığı Aile Sağlığı Merkezini geçtiğimiz günlerde Burdur’umaza ziyarette bulunan son Başbakanımız, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile açılışını yapmıştık. Aynı hayırseverimiz tarafından Aile Sağlığı Merkezinin bitişiğine yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin açılışında da bizzat bulmak istiyorum. Mustafa amcaya yaptığı ve yapacağı hayırlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından, taraflar olarak Vali Arslantaş, hayırsever Eravcı, Belediye Başkanı Sertbaş ve Müdür Aygören  tarafından protokol imzalandı.
Gölhisar İlçesine hayırsever Mustafa Eravcı tarafından yaptırılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Binasının protokolü imzalandı.

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, hayırlarına bir yenisini ekleyen Mustafa Eravcı'ya teşekkür ederek, başta Gölhisar İlçesi olmak üzere çevre ilçeler ve bölge halkına hizmet edecek Acil Sağlık İstasyonunun  hayırlı olmasını diledi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen protokol imza törenine başta Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş olmak üzere hayırsever Mustafa Eravcı,  Gölhisar Kaymakam V. Mustafa Nevzat Mercan, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Reha Sermed Aygören katıldı.

Vali Arslantaş, protokoller imzalanmadan önce yaptığı konuşmasında; “Hayırsever Mustafa Eravcı amcamız daha önce Gölhisar İlçemizde Aile Sağlığı Merkezi binamızı yaptı. Kendisine bu hayırdan dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdi ise 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasını yapacak. Bu yapılacak yeni işin protokolünde idare, Belediye, Valilik ve Mustafa amcaya düşen görevler var.

Mustafa Eravcı hayırseverimizin Gölhisar İlçemize kisa süre icersinde yaptığı Aile Sağlığı Merkezini geçtiğimiz günlerde Burdur’umaza ziyarette bulunan son Başbakanımız, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile açılışını yapmıştık. Aynı hayırseverimiz tarafından Aile Sağlığı Merkezinin bitişiğine yapılacak olan 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin açılışında da bizzat bulmak istiyorum. Mustafa amcaya yaptığı ve yapacağı hayırlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından, taraflar olarak Vali Arslantaş, hayırsever Eravcı, Belediye Başkanı Sertbaş ve Müdür Aygören  tarafından protokol imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.