“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İLE AK PARTİ GÖLHİSAR’DA”

SİYASET 15.06.2020 - 16:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4124+ kez okundu.
 

“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İLE AK PARTİ GÖLHİSAR’DA”

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Gölhisar İlçesinde ziyarette bulundular.
AK Parti heyetine ziyaretleri sırasında Gölhisar AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım ve İlçe teşkilatı eşlik etti. Başkan Mengi yaptığı açıklamada; “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecindeki normalleşme adımları kapsamında yaptığı "Gönül Seferberliği" çağrısı üzerine çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Burdur merkezde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra İlçe ve Köylerimizdeki ziyaretlerimize de başlamış bulunmaktayız. Tabiki bu aşamada alınması gereken tedbirleri bırakmamız gerekiyor. Geçtiğimiz haftalarda Çavdır ve Yeşilova ilçelerimiz ile Salda köyümüze ziyaretlerde bulunarak teşkilatımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelmiş idik. Bugünde ziyaretlerimiz kapsamında Gölhisar ilçemizdeyiz. Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş’ın İlçemizde gerçekleştirdiği Mesire Alanı, Çocuk Parkları, Armutlu meydan düzenlemesi, KBYRA antik kent karşılama merkezi kilit parke çalışmalarını Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile inceleme fırsatı bulduk. Başkanımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti Belediyelerimiz hemşerilerimize hak ettiği hizmeti sunmaya ve İlçelerimizin vizyonunu değiştirecek projelere imza atmaya devam edecektir” dedi. Gölhisar ziyareti sonrası Yeşildere ve İbecik Köylerinde Vatandaşlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan AK Parti heyeti, İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan silindir ile sıkıştırılmış Burdur’da ilk defa yapılan Yerli ve Milli ham malzemelerden oluşan beton asfalt çalışmasında incelemede bulunarak İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım’dan bilgi aldılar.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Gölhisar İlçesinde ziyarette bulundular.

AK Parti heyetine ziyaretleri sırasında Gölhisar AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Erdem, Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım ve İlçe teşkilatı eşlik etti.

Başkan Mengi yaptığı açıklamada; “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecindeki normalleşme adımları kapsamında yaptığı "Gönül Seferberliği" çağrısı üzerine çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Burdur merkezde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra İlçe ve Köylerimizdeki ziyaretlerimize de başlamış bulunmaktayız. Tabiki bu aşamada alınması gereken tedbirleri bırakmamız gerekiyor. Geçtiğimiz haftalarda Çavdır ve Yeşilova ilçelerimiz ile Salda köyümüze ziyaretlerde bulunarak teşkilatımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelmiş idik. Bugünde ziyaretlerimiz kapsamında Gölhisar ilçemizdeyiz. Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş’ın İlçemizde gerçekleştirdiği Mesire Alanı, Çocuk Parkları, Armutlu meydan düzenlemesi, KBYRA antik kent karşılama merkezi kilit parke çalışmalarını Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile inceleme fırsatı bulduk. Başkanımıza gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti Belediyelerimiz hemşerilerimize hak ettiği hizmeti sunmaya ve İlçelerimizin vizyonunu değiştirecek projelere imza atmaya devam edecektir” dedi.

Gölhisar ziyareti sonrası Yeşildere ve İbecik Köylerinde Vatandaşlar ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan AK Parti heyeti, İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan silindir ile sıkıştırılmış Burdur’da ilk defa yapılan Yerli ve Milli ham malzemelerden oluşan beton asfalt çalışmasında incelemede bulunarak İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Gölhisar İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım’dan bilgi aldılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.