GÜN GEÇMİYOR Kİ KRİPTO FETÖCÜLERİN YENİ BİR OYUNU SAHNEYE ÇIKMASIN.

GÜNDEM 17.03.2021 - 14:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4436+ kez okundu.
 

GÜN GEÇMİYOR Kİ KRİPTO FETÖCÜLERİN YENİ BİR OYUNU SAHNEYE ÇIKMASIN.

Bugün sabah saatlerinde kendini haberci olarak adlandıran özünde paralı kalemşörlük yapan bir müptezelin haberini görünce böyle bir açıklama yapma gereği duydum.
Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Kendisini ilgilendiren bir konu da haber kaleme alan basın çalışanı hakkında açıklamada bulunmuştur. Alagöz; Adliyelerdeki fetö dosyalarında onlarca kez adı geçen bir siyasetçinin bugüne kadar Cumhur İttifakına onlarca kez zarar verme girişimine şahit olduk. Lakin bugün para ile herkesi satın alabileceğini düşünen bu siyasetçi ve kalemini para ile satan bu müptezel, farklı bir tiyatro oyunu ile sahne aldılar. Parayla, yatırım rüşvetleriyle, şahsımı ve ülkücü arkadaşlarımı satın alamayınca böl parçala ve yönet taktiğine başvurdular. Kendisine biat etmeyeni yok etme çabasıyla hareket eden şeref ve haysiyetten yoksun bu güruhlara tekrar hatırlatmak istiyorum. Siz değil, Pensilvanya’daki ağababanız gelse vız gelir tırıs gider. Sakın unutmayın! Bir ÜLKÜCÜ ÖLMEKTEN KORKMAZ! Ülkücü tek bir şeyden korkar o da mundar olmaktır. Rabbime şükürler olsun ki sizin gibi kripto Vatan hainleri ile mücadele etmek, bizleri mundar değil kahraman yapar. Tekrar etmekte fayda görüyorum. Bizler dostlarımızı tanıdığımız gibi düşmanlarımızı da iyi tanırız. Oyunlarınızı biliyor, hamlelerinizi çözüyoruz. Sizlere rağmen İlçeme ve Ülkeme hizmet ediyorum. Sizlere rağmen dikim ve ÜLKÜCÜYÜM! Sizlerden korkan, sizin gibi vatan haini olsun. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!
Bugün sabah saatlerinde kendini haberci olarak adlandıran özünde paralı kalemşörlük yapan bir müptezelin haberini görünce böyle bir açıklama yapma gereği duydum.

Burdur Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Kendisini ilgilendiren bir konu da haber kaleme alan basın çalışanı hakkında açıklamada bulunmuştur. Alagöz; Adliyelerdeki fetö dosyalarında onlarca kez adı geçen bir siyasetçinin bugüne kadar Cumhur İttifakına onlarca kez zarar verme girişimine şahit olduk. Lakin bugün para ile herkesi satın alabileceğini düşünen bu siyasetçi ve kalemini para ile satan bu müptezel, farklı bir tiyatro oyunu ile sahne aldılar. Parayla, yatırım rüşvetleriyle, şahsımı ve ülkücü arkadaşlarımı satın alamayınca böl parçala ve yönet taktiğine başvurdular.

Kendisine biat etmeyeni yok etme çabasıyla hareket eden şeref ve haysiyetten yoksun bu güruhlara tekrar hatırlatmak istiyorum. Siz değil, Pensilvanya’daki ağababanız gelse vız gelir tırıs gider.

Sakın unutmayın! Bir ÜLKÜCÜ ÖLMEKTEN KORKMAZ! Ülkücü tek bir şeyden korkar o da mundar olmaktır. Rabbime şükürler olsun ki sizin gibi kripto Vatan hainleri ile mücadele etmek, bizleri mundar değil kahraman yapar.

Tekrar etmekte fayda görüyorum. Bizler dostlarımızı tanıdığımız gibi düşmanlarımızı da iyi tanırız. Oyunlarınızı biliyor, hamlelerinizi çözüyoruz.

Sizlere rağmen İlçeme ve Ülkeme hizmet ediyorum.

Sizlere rağmen dikim ve ÜLKÜCÜYÜM!

Sizlerden korkan, sizin gibi vatan haini olsun.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.