GURBETTEN TÜRKİYE'YE YETENEK TRANSFERİ

SANAT 25.05.2021 - 18:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4166+ kez okundu.
 

GURBETTEN TÜRKİYE'YE YETENEK TRANSFERİ

1 Nisan'da İstanbul Bebek'te düzenlenen Uludüz Medya ve SE (Sibel Ekici) Germany Produktion ortak lansmanı adeta yıldızlar geçidine sahne oldu.
 Davete sevgilisi, merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar ile katılan Görkem Uludüz dostları ile yakından ilgilendi. Spor ve sanat dünyasından ünlü isimler Zafer Peker, Haluk Özenç, Mehmet Çepiç ve Hasan Kabze gibi önemli isimlerin katıldığı davette, Sibel Ekici ile Görkem Uludüz, birlikte yaptıkları konuşmada tüm davetlilere katılımları için tek tek teşekkür etti. Gecede; Görkem Uludüz arkadaşı ve proje ortağı Sibel Ekici’yi tanıtırken yapımcı; ‘Sibel Almanya’da çok güzel işler yapıyor. Birlikte gurbetten genç yetenekleri ülkemize transfer etmeye devam edeceğiz’ dedi. "Bizimle Farkı Keşfedin" Sloganı ile yola çıkan Sibel Ekici Germany Cast hizmetlerinin yanı sıra müzik sektöründe de hizmet verdiklerini; Gurbetçi yeteneklerin sesini duyurmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi. Lansmanda genç yetenek Caner Dinç'i de tanıtan Ekici'nin Caner Dinç'ten sonra Yasemin Demir'in peşinde olduğu da gelen istihbaratlar arasında.Davete katılan konuklar unutulmaz bir gece yaşarken finalde konuklara teşekkür plaketi verildi.  
1 Nisan'da İstanbul Bebek'te düzenlenen Uludüz Medya ve SE (Sibel Ekici) Germany Produktion ortak lansmanı adeta yıldızlar geçidine sahne oldu.

 Davete sevgilisi, merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar ile katılan Görkem Uludüz dostları ile yakından ilgilendi. Spor ve sanat dünyasından ünlü isimler Zafer Peker, Haluk Özenç, Mehmet Çepiç ve Hasan Kabze gibi önemli isimlerin katıldığı davette, Sibel Ekici ile Görkem Uludüz, birlikte yaptıkları konuşmada tüm davetlilere katılımları için tek tek teşekkür etti.

Gecede; Görkem Uludüz arkadaşı ve proje ortağı Sibel Ekici’yi tanıtırken yapımcı; ‘Sibel Almanya’da çok güzel işler yapıyor. Birlikte gurbetten genç yetenekleri ülkemize transfer etmeye devam edeceğiz’ dedi.

"Bizimle Farkı Keşfedin"

Sloganı ile yola çıkan Sibel Ekici Germany Cast

hizmetlerinin yanı sıra müzik sektöründe de hizmet verdiklerini; Gurbetçi yeteneklerin sesini duyurmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi.

Lansmanda genç yetenek Caner Dinç'i de tanıtan Ekici'nin Caner Dinç'ten sonra Yasemin Demir'in peşinde olduğu da gelen istihbaratlar arasında.Davete katılan konuklar unutulmaz bir gece yaşarken finalde konuklara teşekkür plaketi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.