HALK MÜZİĞİ BENİMLE MAKAS DEĞİŞTİRECEK

SANAT 21.04.2021 - 21:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3051+ kez okundu.
 

HALK MÜZİĞİ BENİMLE MAKAS DEĞİŞTİRECEK

Sosyal medya kullanıcılarının hemen her gece ilgi ve beğeniyle izledikleri Emrullah Tepe çok yakında harika bir single’la hayatımıza giriyor
 Ozanlar kenti Sivas bir meyvesini daha müzik dünyasına armağan etmeye hazırlanıyor.Pandemi gecelerinin en çok dinlenen saz ve söz üstadı unvanına sahip Emrullah Tepe, single için çalışmalara başladı.  Türküsü için hummalı bir çalışma içine giren genç sanatçı kaliteli isimlerden oluşan saz üstatlarının çaldıkları farklı bir altyapı ile merhaba demeye hazırlandığı şu günlerde amacının Türk Halk Müziği’ne makas değiştirmek olduğunu belirterek, “Halk Musikisi’de artık kendi içinde reform yaşamalı diye düşünüyorum. Gözümüzün nurunu döktüğümüz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız bu single ile türkü severlere boyut atlatacağımıza inanıyorum.” diyor Bir çok sanatçıyı işsiz ve ekmeksiz bırakan pandemi yüzünden çareyi İstanbul’dan Muğla’ya göç etmekte bulan Tepe, single için tam 3 yıldır çalışmalarına Ortaca’da devam ediyor. Her gece sosyal medyada ki sayfasından yaptığı canlı müziklerle akıllara zarar bir dinleyici kitlesine sahip olduğu görülen genç sanatçıyı izleyen ve dinleyenler arasında siyasetçiler, bürokratlar, yerelde ün yapmış sanatçılar ve gazetecilerin olması dikkat çekiyor.
Sosyal medya kullanıcılarının hemen her gece ilgi ve beğeniyle izledikleri Emrullah Tepe çok yakında harika bir single’la hayatımıza giriyor

 Ozanlar kenti Sivas bir meyvesini daha müzik dünyasına armağan etmeye hazırlanıyor.Pandemi gecelerinin en çok dinlenen saz ve söz üstadı unvanına sahip Emrullah Tepe, single için çalışmalara başladı. 

Türküsü için hummalı bir çalışma içine giren genç sanatçı kaliteli isimlerden oluşan saz üstatlarının çaldıkları farklı bir altyapı ile merhaba demeye hazırlandığı şu günlerde amacının Türk Halk Müziği’ne makas değiştirmek olduğunu belirterek, “Halk Musikisi’de artık kendi içinde reform yaşamalı diye düşünüyorum. Gözümüzün nurunu döktüğümüz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımız bu single ile türkü severlere boyut atlatacağımıza inanıyorum.” diyor

Bir çok sanatçıyı işsiz ve ekmeksiz bırakan pandemi yüzünden çareyi İstanbul’dan Muğla’ya göç etmekte bulan Tepe, single için tam 3 yıldır çalışmalarına Ortaca’da devam ediyor.

Her gece sosyal medyada ki sayfasından yaptığı canlı müziklerle akıllara zarar bir dinleyici kitlesine sahip olduğu görülen genç sanatçıyı izleyen ve dinleyenler arasında siyasetçiler, bürokratlar, yerelde ün yapmış sanatçılar ve gazetecilerin olması dikkat çekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.