HAYDİ BURDUR MANAVGAT’A DESTEK

YAŞAM 30.07.2021 - 12:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3364+ kez okundu.
 

HAYDİ BURDUR MANAVGAT’A DESTEK

Burdur Belediyesi olarak Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangının ardından destek amaçlı yardım kampanyası başlatıldı.
İçinde bulunduğumuz hafta içinde komşu ilimiz sınırları içerisinde Manavgat ilçe ormanlarında çıkan yangın neticesinde geniş bir alanı kaplayan yangınlarda ilçe ve köylerinde can ve mal kayıpları yaşanmış ayrıca Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de yangınlar meydana gelmiştir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz yanında çam sakızı çoban armağanı inancı ile bir miktar yardım yapmak üzere belediyemiz tarafından başlatılan yardımlara vatandaşımızın katılacağına inanıyoruz. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleriyle başlatılan kampanya kapsamında yangında mağdur olan vatandaşlarımıza verilmek üzere; kuru gıda yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu ve Sergi Salonu Arkasına (Anfi Salonu) gelerek yardım malzemelerini teslim edebilirler.  
Burdur Belediyesi olarak Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen yangının ardından destek amaçlı yardım kampanyası başlatıldı.

İçinde bulunduğumuz hafta içinde komşu ilimiz sınırları içerisinde Manavgat ilçe ormanlarında çıkan yangın neticesinde geniş bir alanı kaplayan yangınlarda ilçe ve köylerinde can ve mal kayıpları yaşanmış ayrıca Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde de yangınlar meydana gelmiştir. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimiz yanında çam sakızı çoban armağanı inancı ile bir miktar yardım yapmak üzere belediyemiz tarafından başlatılan yardımlara vatandaşımızın katılacağına inanıyoruz.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in girişimleriyle başlatılan kampanya kapsamında yangında mağdur olan vatandaşlarımıza verilmek üzere; kuru gıda yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu ve Sergi Salonu Arkasına (Anfi Salonu) gelerek yardım malzemelerini teslim edebilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.