HER 5 BEBEKTEN 1’İNDE GÖRÜLEN CİLT PROBLEMİ: ATOPİK CİLT

SAĞLIK 21.12.2020 - 11:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2528+ kez okundu.
 

HER 5 BEBEKTEN 1’İNDE GÖRÜLEN CİLT PROBLEMİ: ATOPİK CİLT

Bebekler hassas ve narin bir cilt yapısına sahiptir. Atopi; cilt üzerinde aşırı kuruluk, yer yer kaşıntı ve kızarıklık belirtileriyle kendini göstermektedir
Bebekler hassas ve narin bir cilt yapısına sahiptir. Günden güne daha fazla karşılaşılan bir sorun olmaya başlayan atopi; cilt üzerinde aşırı kuruluk, yer yer kaşıntı ve kızarıklık belirtileriyle kendini göstermektedir. Aşırı cilt kuruluğu belirtileri olan bebeklerde, özel bir bakım desteği büyük önem taşır. Atopiye eğilimli cilt tespit edilip düzenli bakım sağlandığında, belirtilerin oluşturduğu rahatsızlık hissi azalır, bebeğin hayat kalitesi artar. Bebeğinizin Atopi Sorununa Çözüm İçin Mustela Uzmanlığı Hep Yanınızda 70 yıldır bebek cildi uzmanlığıyla ürünler geliştiren Mustela, atopik ciltler için sadece nemlendirme ritüelinin yeterli olmayacağının farkındalığıyla tüm banyo, bakım ve temizlenme ihtiyaçlarına özel Stelatopia Serisini sunmaktadır. Seri atopiye eğilimli cildin  ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak formüle edilmiştir ve doğumdan itibaren kullanıma uygun olduğu medikal gözlem altında yapılan araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Atopik Cilde Sahip Bebekler İçin Doğru ve Etkili Bakım Önerileri: ·      Odasının çok sıcak olmamasına dikkat edin ve odayı nemlendirin. ·      Bulunduğu ortamı sık sık havalandırın. ·      Pamuklu kıyafetler giydirin. ·      Banyo süresini kısa tutun, sünger kullanmadan, nazik hareketlerle ovmadan yıkayın. ·      Sabun, parfüm ve koruyucu içermeyen özel yıkama ürünleri kullanın. ·      Her gün banyodan sonra uygun cilt bakımı ile vücudunu nemlendirin.   
Bebekler hassas ve narin bir cilt yapısına sahiptir. Atopi; cilt üzerinde aşırı kuruluk, yer yer kaşıntı ve kızarıklık belirtileriyle kendini göstermektedir

Bebekler hassas ve narin bir cilt yapısına sahiptir. Günden güne daha fazla karşılaşılan bir sorun olmaya başlayan atopi; cilt üzerinde aşırı kuruluk, yer yer kaşıntı ve kızarıklık belirtileriyle kendini göstermektedir. Aşırı cilt kuruluğu belirtileri olan bebeklerde, özel bir bakım desteği büyük önem taşır. Atopiye eğilimli cilt tespit edilip düzenli bakım sağlandığında, belirtilerin oluşturduğu rahatsızlık hissi azalır, bebeğin hayat kalitesi artar.

Bebeğinizin Atopi Sorununa Çözüm İçin Mustela Uzmanlığı Hep Yanınızda

70 yıldır bebek cildi uzmanlığıyla ürünler geliştiren Mustela, atopik ciltler için sadece nemlendirme ritüelinin yeterli olmayacağının farkındalığıyla tüm banyo, bakım ve temizlenme ihtiyaçlarına özel Stelatopia Serisini sunmaktadır. Seri atopiye eğilimli cildin  ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak formüle edilmiştir ve doğumdan itibaren kullanıma uygun olduğu medikal gözlem altında yapılan araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Atopik Cilde Sahip Bebekler İçin Doğru ve Etkili Bakım Önerileri:

·      Odasının çok sıcak olmamasına dikkat edin ve odayı nemlendirin.

·      Bulunduğu ortamı sık sık havalandırın.

·      Pamuklu kıyafetler giydirin.

·      Banyo süresini kısa tutun, sünger kullanmadan, nazik hareketlerle ovmadan yıkayın.

·      Sabun, parfüm ve koruyucu içermeyen özel yıkama ürünleri kullanın.

·      Her gün banyodan sonra uygun cilt bakımı ile vücudunu nemlendirin. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.