HUZUREVİ SAKİNLERİ BABALAR GÜNÜNÜ ERKEN KUTLADI

GÜNDEM 17.06.2021 - 22:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3729+ kez okundu.
 

HUZUREVİ SAKİNLERİ BABALAR GÜNÜNÜ ERKEN KUTLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü nedeniyle, Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü öncesinde Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini Babalar Günü öncesinde ziyaret eden Başkan Ercengiz, huzurevi sakinlerinin Babalar Günü’nü kutladı. Berberoğlu Huzurevi’nde kalan bütün yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ercengiz, bir süre sohbet ederek huzurevi sakinlerine gül verdi. Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “ Huzurevi personelimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum sizleri iyi korudular. Onlarda evlerinden ayrı 14 gün sizlerle vakit geçirdiler. Bizim için en büyük kazanç sizlerden herhangi birisinin hastalanmaması idi. Çok şükür hastalanmadan bu süreci atlattık sevinçliyiz. Bu süreçte kaybettiğimiz huzurevi sakinlerine de Allah’tan rahmet diliyorum. Sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü hiç kaybetmeden elimizden geldiğince birlik beraberlik içerisinde yaşayacağız. İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Sizlerin istek ve arzularınız bizim için emirdir. Gücümüz yettiği ölçüde isteklerinizi yerine getireceğiz. Hepinizin Babalar gününü kutluyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz daha sonra Huzurevini sakinlerinden en yaşlı olan Halil Özek ile birlikte pasta kesti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü nedeniyle, Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Babalar Günü öncesinde Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini Babalar Günü öncesinde ziyaret eden Başkan Ercengiz, huzurevi sakinlerinin Babalar Günü’nü kutladı. Berberoğlu Huzurevi’nde kalan bütün yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Ercengiz, bir süre sohbet ederek huzurevi sakinlerine gül verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Ercengiz, “ Huzurevi personelimize öncelikle teşekkür etmek istiyorum sizleri iyi korudular. Onlarda evlerinden ayrı 14 gün sizlerle vakit geçirdiler. Bizim için en büyük kazanç sizlerden herhangi birisinin hastalanmaması idi. Çok şükür hastalanmadan bu süreci atlattık sevinçliyiz. Bu süreçte kaybettiğimiz huzurevi sakinlerine de Allah’tan rahmet diliyorum. Sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü hiç kaybetmeden elimizden geldiğince birlik beraberlik içerisinde yaşayacağız. İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Sizlerin istek ve arzularınız bizim için emirdir. Gücümüz yettiği ölçüde isteklerinizi yerine getireceğiz. Hepinizin Babalar gününü kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz daha sonra Huzurevini sakinlerinden en yaşlı olan Halil Özek ile birlikte pasta kesti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.