İKAMETGAHINI BUCAK’A ALANLAR, HEDİYEYİ KAPTI

YAŞAM 04.01.2022 - 09:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3344+ kez okundu.
 

İKAMETGAHINI BUCAK’A ALANLAR, HEDİYEYİ KAPTI

Bucak Belediyesi İkametgâhını 31 Aralık 2021 tarihine kadar Bucak’a aldıran tüm öğrencilere 50 tl değerinde gıda çeki ve çekilişle birbirinden güzel hediyeler verdi.
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Belediyemizin İller Bankasından aldığı ödenek, ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın sayılarına yani nüfusumuza endeksli olarak belirleniyor. İlçemize yeni gelen özellikle üniversite öğrencilerimize yönelik olarak ikametgah adreslerini ilçemize aldırmaları için kampanya düzenledik. 31 Aralık 2021 tarihine kadar İkametgahlarını Bucak’a aldıran her öğrencimize 50 TL değerinde gıda çeki verdik. Ayrıca ikametgahını Bucak’a aldıran öğrencilerimiz arasından yaptığımız ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınladığımız çekilişle 1 adet akıllı telefon, 1 adet laptop, 3 adet Bisiklet ve 5 adet tablet hediye ettik. Kadriye Solak, Halil Coşkun ve Ogüncan Koç bisiklet hediyesi, Erol Burak Öztürk, Dilan Ceco, Beyza Olcay, Yaren Battal ve Furkan Yürekli tablet hediyesi, Ayşe Çetin Akıllı telefon, Begüm Çelik ise Dizüstü bilgisayar hediyesi kazandı.” dedi.                  Çekilişle hediye kazanan öğrencilere hediyeleri Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, İsmail Baştaş, Yakup Gülcü, İsmail Başarır, Ayşegül Altınsoy,  Ahmet Özcan ve Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Doç Dr. Oğuzhan Erdoğan tarafından verildi.
Bucak Belediyesi İkametgâhını 31 Aralık 2021 tarihine kadar Bucak’a aldıran tüm öğrencilere 50 tl değerinde gıda çeki ve çekilişle birbirinden güzel hediyeler verdi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Belediyemizin İller Bankasından aldığı ödenek, ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın sayılarına yani nüfusumuza endeksli olarak belirleniyor. İlçemize yeni gelen özellikle üniversite öğrencilerimize yönelik olarak ikametgah adreslerini ilçemize aldırmaları için kampanya düzenledik. 31 Aralık 2021 tarihine kadar İkametgahlarını Bucak’a aldıran her öğrencimize 50 TL değerinde gıda çeki verdik. Ayrıca ikametgahını Bucak’a aldıran öğrencilerimiz arasından yaptığımız ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınladığımız çekilişle 1 adet akıllı telefon, 1 adet laptop, 3 adet Bisiklet ve 5 adet tablet hediye ettik. Kadriye Solak, Halil Coşkun ve Ogüncan Koç bisiklet hediyesi, Erol Burak Öztürk, Dilan Ceco, Beyza Olcay, Yaren Battal ve Furkan Yürekli tablet hediyesi, Ayşe Çetin Akıllı telefon, Begüm Çelik ise Dizüstü bilgisayar hediyesi kazandı.” dedi. 

                Çekilişle hediye kazanan öğrencilere hediyeleri Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, İsmail Baştaş, Yakup Gülcü, İsmail Başarır, Ayşegül Altınsoy,  Ahmet Özcan ve Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Çiçek ve Doç Dr. Oğuzhan Erdoğan tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.