İLK ÖDÜLÜNÜ ZEKİ MÜREN’E İTHAF ETTİ

SANAT 03.10.2021 - 15:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2534+ kez okundu.
 

İLK ÖDÜLÜNÜ ZEKİ MÜREN’E İTHAF ETTİ

Hayranları tarafından Türk Müziği’nin kadife sesi olarak lakaplandırılan Aygün Karadoğan geçtiğimiz günlerde ilk ödülünü aldı.
Ümit Öner’in sahibi olduğu Göktürk Dergisi tarafından 3. kez düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni“nde ‘Yılın En Başarılı Çıkış Yapan Erkek Sanatçısı’ ödülüne layık görülen Karadoğan, ödülünü ünlü sunucu Merve Akıncı ve derginin sahibi Ümit Öner’in elinden aldı. Aygün Karadoğan, Göktürk’teki Kemer Country Hotel’de düzenlenen görkemli törende yoğun istek üzerine ödül almasını sağlayan ve Zeki Müren’e ait “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” adlı parçayı seslendirmeyi de ihmal etmedi. Ödül alması ile ilgili konuşan başarılı sanatçı Aygün Karadoğan, “Öncelikle şunu söylemek isterim daha önce Sanat Güneşimiz Zeki Müren tarafından okunan ‘Gözlerin Doğuyor Gecelerime’ parçası ile ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Başarılı Sanatçı Ödülü’nü almak çok gurur verici. Oylamaya katılıp bana oy veren herkese teşekkür ederim. Yeni çalışmamız ise yolda. Yine çok büyük bir ustanın seslendirdiği cover bir parça geliyor. Eminim bu eseri de benim sesimden çok seveceksiniz. Son olarak sözlerimi Zeki Müren’in hatırasına sahip çıkmalıyız diyerek bitirmek istiyorum.”    
Hayranları tarafından Türk Müziği’nin kadife sesi olarak lakaplandırılan Aygün Karadoğan geçtiğimiz günlerde ilk ödülünü aldı.

Ümit Öner’in sahibi olduğu Göktürk Dergisi tarafından 3. kez düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni“nde ‘Yılın En Başarılı Çıkış Yapan Erkek Sanatçısı’ ödülüne layık görülen Karadoğan, ödülünü ünlü sunucu Merve Akıncı ve derginin sahibi Ümit Öner’in elinden aldı. Aygün Karadoğan, Göktürk’teki Kemer Country Hotel’de düzenlenen görkemli törende yoğun istek üzerine ödül almasını sağlayan ve Zeki Müren’e ait “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” adlı parçayı seslendirmeyi de ihmal etmedi.

Ödül alması ile ilgili konuşan başarılı sanatçı Aygün Karadoğan, “Öncelikle şunu söylemek isterim daha önce Sanat Güneşimiz Zeki Müren tarafından okunan ‘Gözlerin Doğuyor Gecelerime’ parçası ile ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Başarılı Sanatçı Ödülü’nü almak çok gurur verici. Oylamaya katılıp bana oy veren herkese teşekkür ederim. Yeni çalışmamız ise yolda. Yine çok büyük bir ustanın seslendirdiği cover bir parça geliyor. Eminim bu eseri de benim sesimden çok seveceksiniz. Son olarak sözlerimi Zeki Müren’in hatırasına sahip çıkmalıyız diyerek bitirmek istiyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.