İNGİLTERE'DEN TÜRK DJ'LERE DESTEK PROJESİ ŞAŞIRTTI!

SANAT 21.04.2021 - 14:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3379+ kez okundu.
 

İNGİLTERE'DEN TÜRK DJ'LERE DESTEK PROJESİ ŞAŞIRTTI!

Pandemi'nin en zorlu zamanlarını yaşadığımız bu günlerde İngiltere'den bizlere gelen destek haberi yürekleri ısıttı.
Türk asıllı İngiliz sanatçı Gamze Akın yeni müzik projesinde Türk DJ'lerin düzenleme ve remix versiyonlarına yer vereceğini duyurdu. Pandemi sürecinde gece klüpleri ve etkinliklerin durması sebebi ile zor günler yaşayan Türk DJ'leri için birazda olsa destek ve moral olabileceğini paylaştı. Başarılı ses sanatçısı mayıs ayında yayınlamayı planladığı projesi için Türk DJ'leri ile iletişime geçtiğini duyurdu.  Geçtiğimiz pandemi sürecindede Türk ve İngiliz sağlık çalışanları için kampanyalar düzenleyen sanatçı şimdide Türk DJ'leri ve müzisyenler için projeler düzenlemeyi hedefliyor. Ayrıca son yayınlamayı planladığı albümün tüm gelirlerini yine Türk ve İngiliz sağlık çalışanlarına bağışlayacağını açıklayan Gamze Akın, böyle zor günlerde milletçe değil milletler arası bir kenetlenmenin daha doğru olacağına inandığını söylüyor.
Pandemi'nin en zorlu zamanlarını yaşadığımız bu günlerde İngiltere'den bizlere gelen destek haberi yürekleri ısıttı.

Türk asıllı İngiliz sanatçı Gamze Akın yeni müzik projesinde Türk DJ'lerin düzenleme ve remix versiyonlarına yer vereceğini duyurdu. Pandemi sürecinde gece klüpleri ve etkinliklerin durması sebebi ile zor günler yaşayan Türk DJ'leri için birazda olsa destek ve moral olabileceğini paylaştı. Başarılı ses sanatçısı mayıs ayında yayınlamayı planladığı projesi için Türk DJ'leri ile iletişime geçtiğini duyurdu. 

Geçtiğimiz pandemi sürecindede Türk ve İngiliz sağlık çalışanları için kampanyalar düzenleyen sanatçı şimdide Türk DJ'leri ve müzisyenler için projeler düzenlemeyi hedefliyor.

Ayrıca son yayınlamayı planladığı albümün tüm gelirlerini yine Türk ve İngiliz sağlık çalışanlarına bağışlayacağını açıklayan Gamze Akın, böyle zor günlerde milletçe değil milletler arası bir kenetlenmenin daha doğru olacağına inandığını söylüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.