İŞKUR ALTINYAYLA DA 50 KADINI MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

EĞİTİM 10.12.2021 - 16:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3215+ kez okundu.
 

İŞKUR ALTINYAYLA DA 50 KADINI MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

İŞKUR-Altınyayla Kaymakamlığı- Altınyayla Belediyesi Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama Elemanı ve Saç Bakımı meslek edindirme kursu düzenleniyor
İŞKUR-Altınyayla Kaymakamlığı- Altınyayla Belediyesi ve Altınyayla Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Altınyayla’da ikamet eden İşi ve mesleği olmayan kadınların geçimlerini sağlayabilmeleri için Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama Elemanı ve Saç Bakımı ve Yapımı mesleklerinde kurs düzenleniyor. Aralık ayında başlayan ve Nisan ayında sona erecek olan Meslek Edindirme Kursundan 50 kadın faydalanıyor. Katılımcılara günlük 35 TL cep harçlığı veriliyor. Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN yaptığı açıklamada “Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurs bitiminde katılımcılarımız öğrendikleri mesleği uygulayarak kendilerine bir gelir kapısı açabilirler.” dedi. Kurs açılışında konuşan Altınyayla Kaymakamı Kübra TEYMUR ‘’İŞKUR, Altınyayla Kaymakamlığı, Altınyayla Belediye Başkanlığı ve Altınyayla Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile açtığımız Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama Elemanı ve Saç Bakımı ve Yapımı kurslarımızda ki kursiyer arkadaşlarımıza teşekkür ederim.  
İŞKUR-Altınyayla Kaymakamlığı- Altınyayla Belediyesi Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama Elemanı ve Saç Bakımı meslek edindirme kursu düzenleniyor

İŞKUR-Altınyayla Kaymakamlığı- Altınyayla Belediyesi ve Altınyayla Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Altınyayla’da ikamet eden İşi ve mesleği olmayan kadınların geçimlerini sağlayabilmeleri için Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama Elemanı ve Saç Bakımı ve Yapımı mesleklerinde kurs düzenleniyor. Aralık ayında başlayan ve Nisan ayında sona erecek olan Meslek Edindirme Kursundan 50 kadın faydalanıyor. Katılımcılara günlük 35 TL cep harçlığı veriliyor.

Kursu ziyaret eden İŞKUR İl Müdürü Yunus Emre AKALIN yaptığı açıklamada “Kursumuza katılım sağlayan tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Kurs bitiminde katılımcılarımız öğrendikleri mesleği uygulayarak kendilerine bir gelir kapısı açabilirler.” dedi.

Kurs açılışında konuşan Altınyayla Kaymakamı Kübra TEYMUR ‘’İŞKUR, Altınyayla Kaymakamlığı, Altınyayla Belediye Başkanlığı ve Altınyayla Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile açtığımız Ev Tekstil Ürünleri Hazırlama Elemanı ve Saç Bakımı ve Yapımı kurslarımızda ki kursiyer arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.