İŞKUR ENGELLİ VATANDAŞLARA PROJE DESTEĞİ VERİYOR

YAŞAM 26.11.2021 - 09:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3299+ kez okundu.
 

İŞKUR ENGELLİ VATANDAŞLARA PROJE DESTEĞİ VERİYOR

İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Çavdır İlçesi Söğüt Kasabasın da ikamet eden Bahadır YURTSEVEN proje kredi çekini aldı
Çavdır İlçesi Söğüt Kasabasın da ikamet eden Bahadır YURTSEVEN “Engelli Hibe Desteği ile Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan, Kuruluş Desteği için verilecek olan 50 BİN TL ile alacağı 21 Koyun ve 1 Koç ile hayvancılığa başlayacağı yapılan açıklama ile duyuruldu; Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Bahadır Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 22 Küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır. Bahadır bey, küçükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak. Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Bahadır YURTSEVEN’in olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Bahadır YURTSEVEN’ e hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi. Bahadır YURTSEVEN, kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.  
İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan Çavdır İlçesi Söğüt Kasabasın da ikamet eden Bahadır YURTSEVEN proje kredi çekini aldı

Çavdır İlçesi Söğüt Kasabasın da ikamet eden Bahadır YURTSEVEN “Engelli Hibe Desteği ile Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında, İŞKUR'a sunulan projesinin komisyon tarafından onaylanmasının ardından İŞKUR İl Müdürlüğü’nde sözleşme imzalayan, Kuruluş Desteği için verilecek olan 50 BİN TL ile alacağı 21 Koyun ve 1 Koç ile hayvancılığa başlayacağı yapılan açıklama ile duyuruldu;

Burdur Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, “Engelli Hibe Desteği Kendi İşini Kurma Projesi’’ kapsamında projesi onaylanan Bahadır Bey’in sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Kendisine toplamda 22 Küçükbaş hayvan kazandırılacak ve Projenin takibi İŞKUR tarafından yapılacaktır. Bahadır bey, küçükbaş hayvanları 3 yıl boyunca satamayacak, kesimini yapamayacak.

Hayvanlar sigortalı olup, 3 yıl sonra tamamen Bahadır YURTSEVEN’in olacaktır. İŞKUR olarak yeni istihdam sağlayacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Bahadır YURTSEVEN’ e hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz, dedi.

Bahadır YURTSEVEN, kendisine sağlanan imkan sayesinde hayata yeniden tutunmasını sağlayan, severek yapacağı hayvancılığa başlayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.