İYİ PARTİ BUCAK TEŞKİLATI POLİSLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADI

GÜNDEM 10.04.2021 - 20:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2929+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ BUCAK TEŞKİLATI POLİSLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADI

Polis Teşkilatının kuruluşunun 176.Yılında İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Sefa Sönmez Polis İlçe Teşkilatını ziyaret etti
Polis Teşkilatının kuruluşunun 176.Yılında İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa SÖNMEZ, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Fuat ŞAN ,Aynur AKÇAY ,Ali Sağar ve Yönt.Krl.Üyesi Mehmet YILDIZ ile birlikte önce İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ve Emniyetteki polislerimizi ziyaret ederek Polis Haftalarını kutladılar. Başkan Safa Sönmez ve beraberindekiler Emniyet Mensuplarına çiçek takdim ettiler. İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Bölge Trafik İstasyon Amirliğinide ziyaret eden İYİ PARTİ Heyeti İstasyon Amiri Ufuk Coşar ve Trafik Polislerine Çiçek takdim ederek Polis Teşkilatının 176.Kuruluş yıldönümlerini kutladılar. Başkan Sönmez, Malımız ve Canımızın,Güvenliğimizin teminatı olan tüm Emniyet Güçlerine 7/24 Halkımız için çalıştıklarından dolayı teşekkür ederken, Şehitlerimize Rahmet dileyip,tüm Emniyet Güçlerimize sağlık içerisinde Hayırlı Vazifeler Temenni etti..  
Polis Teşkilatının kuruluşunun 176.Yılında İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Sefa Sönmez Polis İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Polis Teşkilatının kuruluşunun 176.Yılında İYİ PARTİ Bucak İlçe Başkanı Safa SÖNMEZ, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Fuat ŞAN ,Aynur AKÇAY ,Ali Sağar ve Yönt.Krl.Üyesi Mehmet YILDIZ ile birlikte önce İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ve Emniyetteki polislerimizi ziyaret ederek Polis Haftalarını kutladılar. Başkan Safa Sönmez ve beraberindekiler Emniyet Mensuplarına çiçek takdim ettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Bölge Trafik İstasyon Amirliğinide ziyaret eden İYİ PARTİ Heyeti İstasyon Amiri Ufuk Coşar ve Trafik Polislerine Çiçek takdim ederek Polis Teşkilatının 176.Kuruluş yıldönümlerini kutladılar.

Başkan Sönmez, Malımız ve Canımızın,Güvenliğimizin teminatı olan tüm Emniyet Güçlerine 7/24 Halkımız için çalıştıklarından dolayı teşekkür ederken, Şehitlerimize Rahmet dileyip,tüm Emniyet Güçlerimize sağlık içerisinde Hayırlı Vazifeler Temenni etti..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.