İYİ PARTİLİ ERKAN: “KAHVECİ ESNAFI KAN AĞLIYOR”

SİYASET 23.01.2021 - 23:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3559+ kez okundu.
 

İYİ PARTİLİ ERKAN: “KAHVECİ ESNAFI KAN AĞLIYOR”

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, kahveci ve Cafaterya esnafı ile çalışanlarının geçim derdini gündeme getirdi
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Kahveci esnafının sesinin duyulması için çağrıda bulunarak çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi Erkan ülkemizin bütün illerinde önlem alınmasının yanında pandemi süreciyle etkilenen kahvehanecilerin ekmek getirmekte güçlük çektiklerini dile getirdi. “KAHVECİ ESNAFI TAŞ MI YİYECEK?” İYİ Partili Erkan, “Kahveci esnafı 1 yıldır kan ağlıyor. Kapalı oldukları için de Kiraları, faturaları, çalışanlarının maaşlarını ödeyemez hale geldiler. Bu durum doğal olarak sadece kahvehane çalışanlarını değil, aileleriyle birlikte binlerce insanı etkiliyor aslında. Partilerin etkinlikleri yapılırken, AVM’ler gibi kapalı mekanlar açıkken, kahvehanelerin kapalı kalmasında ne bir mantık aramak ne de iyi niyet aramak mümkün olmuyor maalesef. Esnafın durumu zaten ortada, sürünüyor. Aldıkları maaş ortada, ödedikleri ortada. Göstermelik yardımlarla geçim olmuyor. Öyle ya da böyle açıkken günü kurtaran kahveci esnafı evine ekmek götürebiliyordu. Ancak şimdi o da olmayınca bu insanlar ne yapacak, taş mı yiyecek?” ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, kahveci ve Cafaterya esnafı ile çalışanlarının geçim derdini gündeme getirdi

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, Kahveci esnafının sesinin duyulması için çağrıda bulunarak çözüm bulunması gerektiğini dile getirdi Erkan ülkemizin bütün illerinde önlem alınmasının yanında pandemi süreciyle etkilenen kahvehanecilerin ekmek getirmekte güçlük çektiklerini dile getirdi.

“KAHVECİ ESNAFI TAŞ MI YİYECEK?”

İYİ Partili Erkan, “Kahveci esnafı 1 yıldır kan ağlıyor. Kapalı oldukları için de Kiraları, faturaları, çalışanlarının maaşlarını ödeyemez hale geldiler. Bu durum doğal olarak sadece kahvehane çalışanlarını değil, aileleriyle birlikte binlerce insanı etkiliyor aslında. Partilerin etkinlikleri yapılırken, AVM’ler gibi kapalı mekanlar açıkken, kahvehanelerin kapalı kalmasında ne bir mantık aramak ne de iyi niyet aramak mümkün olmuyor maalesef. Esnafın durumu zaten ortada, sürünüyor. Aldıkları maaş ortada, ödedikleri ortada. Göstermelik yardımlarla geçim olmuyor. Öyle ya da böyle açıkken günü kurtaran kahveci esnafı evine ekmek götürebiliyordu. Ancak şimdi o da olmayınca bu insanlar ne yapacak, taş mı yiyecek?” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.