JANDARMA EKİPLERİ KIRSALDA AİLE İÇİ ŞİDDETE KARŞI BİLGİLENDİRME YAPTI.

ASAYİŞ 31.05.2021 - 17:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4465+ kez okundu.
 

JANDARMA EKİPLERİ KIRSALDA AİLE İÇİ ŞİDDETE KARŞI BİLGİLENDİRME YAPTI.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçlarının önlenmesine yönelik bilincinin oluşması için İlçelerde eğitim faaliyetleri icra edilmiştir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı sorumluluk bölgelerinde Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri tarafından yürütülen eğitimlerde, Tefenni İlçesinde , serada çalışan 76 (yetişkin ve çocuk ) işçiye Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, KADES Uygulamasının tanıtımı ve Çocuk Suçlarla Mücadele konularında yerinde yüz yüze bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.  Eğitim süresince kadınlara şiddetin tanımı, şiddet çeşitleri, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikâyet mercileri, KADES Uygulaması, Çocuk Suçlarıyla Mücadele ve 6284 Sayılı Kanun Kapsamında Koruyucu/Önleyici Tedbir Kararlarından bahsedilmiştir. Eğitimin sonunda 24 çocuğa; boyama kitabı, Jandarma çocuk dergisi ve kadınlara konu hakkında bilgilendirici broşür dağıtılmıştır.  
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Suçlarının önlenmesine yönelik bilincinin oluşması için İlçelerde eğitim faaliyetleri icra edilmiştir.

Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı sorumluluk bölgelerinde Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri tarafından yürütülen eğitimlerde, Tefenni İlçesinde , serada çalışan 76 (yetişkin ve çocuk ) işçiye Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, KADES Uygulamasının tanıtımı ve Çocuk Suçlarla Mücadele konularında yerinde yüz yüze bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.  Eğitim süresince kadınlara şiddetin tanımı, şiddet çeşitleri, şiddet mağdurlarının başvuru yöntemleri, şikâyet mercileri, KADES Uygulaması, Çocuk Suçlarıyla Mücadele ve 6284 Sayılı Kanun Kapsamında Koruyucu/Önleyici Tedbir Kararlarından bahsedilmiştir.

Eğitimin sonunda 24 çocuğa; boyama kitabı, Jandarma çocuk dergisi ve kadınlara konu hakkında bilgilendirici broşür dağıtılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.