JANDARMA KARARLILIKLA UYUŞTURUCU BARONLARININ PEŞİNDE

ASAYİŞ 10.05.2019 - 09:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3103+ kez okundu.
 

JANDARMA KARARLILIKLA UYUŞTURUCU BARONLARININ PEŞİNDE

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.
 İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada; Yeşilova İlçesi Güney Köyünde ikamet eden E.Ç. ve F.D. isimli şahısların, Çınarcık mevkii ormanlık alan içerisinde yasadışı olarak ekimini yaptıkları kenevirleri, Denizli İline uyuşturucu madde olarak satacakları duyumu alınmıştır.   Tespit edilen mevkide yapılan operasyon neticesinde; şüpheli E.Ç ve F.D. isimli şahıslar (71) kök kenevir bitkisi ve (2) adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte yakalanmışlardır. E.Ç isimli şahsın 10.04.2019 günü Denizli İli Acıpayam İlçesinde meydana gelen (5.128) kök yasadışı kenevir ekim olayının da şüphelisi olduğu, (6) ayrı suçtan suç kaydının bulunduğu ve Afyonkarahisar İli Emirdağ İlçesi Açık Ceza İnfaz Kurumundan firari olarak arandığı tespit edilmiştir.   Olayla ilgili olarak Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile E.Ç. ve F.D. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilmiş, ele geçirilen (71) kök kenevir bitkisi Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.    
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

 İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmada; Yeşilova İlçesi Güney Köyünde ikamet eden E.Ç. ve F.D. isimli şahısların, Çınarcık mevkii ormanlık alan içerisinde yasadışı olarak ekimini yaptıkları kenevirleri, Denizli İline uyuşturucu madde olarak satacakları duyumu alınmıştır.  

Tespit edilen mevkide yapılan operasyon neticesinde; şüpheli E.Ç ve F.D. isimli şahıslar (71) kök kenevir bitkisi ve (2) adet ruhsatsız av tüfeği ile birlikte yakalanmışlardır. E.Ç isimli şahsın 10.04.2019 günü Denizli İli Acıpayam İlçesinde meydana gelen (5.128) kök yasadışı kenevir ekim olayının da şüphelisi olduğu, (6) ayrı suçtan suç kaydının bulunduğu ve Afyonkarahisar İli Emirdağ İlçesi Açık Ceza İnfaz Kurumundan firari olarak arandığı tespit edilmiştir.  

Olayla ilgili olarak Yeşilova Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile E.Ç. ve F.D. isimli şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilmiş, ele geçirilen (71) kök kenevir bitkisi Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.