JANDARMA YASADIŞI UYUŞTURUCUYA İZİN VERMİYOR

ASAYİŞ 29.05.2019 - 17:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4406+ kez okundu.
 

JANDARMA YASADIŞI UYUŞTURUCUYA İZİN VERMİYOR

Jandarma tarafından Burdur kırsalında uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada; Tefenni İlçesi Karamusa Köyünde ikamet eden M.Ö. isimli şahsın Tefenni-Çavdır Karayolu, Kırlıbaş Mevkiinde bulunan tarlasında ekili  yasadışı kenevir ekimi yapıldığı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine 28 Mayıs 2019 tarihinde yapılan operasyon neticesinde; şüpheli M.Ö. isimli şahsın tarlasında ekili vaziyette (138) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Tefenni Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yakalanan M.Ö. isimli şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış, ele geçirilen (138) kök kenevir bitkisi Tefenni İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir
Jandarma tarafından Burdur kırsalında uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada; Tefenni İlçesi Karamusa Köyünde ikamet eden M.Ö. isimli şahsın Tefenni-Çavdır Karayolu, Kırlıbaş Mevkiinde bulunan tarlasında ekili  yasadışı kenevir ekimi yapıldığı duyumu alınmıştır.

Alınan duyum üzerine 28 Mayıs 2019 tarihinde yapılan operasyon neticesinde; şüpheli M.Ö. isimli şahsın tarlasında ekili vaziyette (138) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Tefenni Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yakalanan M.Ö. isimli şüpheli şahıs ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmış, ele geçirilen (138) kök kenevir bitkisi Tefenni İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.