BURDUR’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ

07.02.2023 - 11:08, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 4235+ kez okundu.
 

BURDUR’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ

Burdur daü Deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasında binlerce vatandaş yardım için seferber oldu.
Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Öncelikle tüm ülkemiz ve milletimize geçmiş olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah yaralarımızı en kısa sürede sararız. Toplanan malzemeleri arkadaşlarımız en iyi şekilde ayırarak yardım bölgesine ulaştırılmak üzere hazırlıyorlar. Duyarlılık gösteren yardım kampanyasında yer alan tüm Burdurlu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan ricamız deprem bölgesinde kolay bir şekilde kullanılmak üzere Kış mevsiminde olmamız nedeniyle kışlık kullanılmamış giysiler, montlar, ayakkabılar, battaniye ve ısıtıcılar çok faydalı olacaktır” dedi BAŞKAN ERCENGİZ’DEN DEPREM BÖLGESİ İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye genelinde azalan stokları artırmak ve deprem bölgesinin ihtiyacını karşılamak amacıyla kan bağışında bulundu .Başkan Ercengiz’in yaptığı açıklamada “Yurttaşımızın kan merkezine ilgisi çok büyük. Tabi önemli bir afet yaşıyoruz. Kana olabilecek ihtiyaçla ilgili AFAD Genel Merkezi bir duyuru yapmıştı vatandaşımızın gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etmek işitiyorum. Kızılay Kan Merkezimizdeki arkadaşlarımız saat:19.00’a kadar kan almaya devam edecek. Vatandaşımızın özellikle afetten zarar gören yaralanan yurttaşlarımıza verebileceği en önemli katkılardan biriside kandır. Bu konuda gerekli duyarlılığı göstermesini vatandaşlarımızdan rica ediyorum” dedi.    
Burdur daü Deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasında binlerce vatandaş yardım için seferber oldu.

Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Öncelikle tüm ülkemiz ve milletimize geçmiş olsun. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. İnşallah yaralarımızı en kısa sürede sararız. Toplanan malzemeleri arkadaşlarımız en iyi şekilde ayırarak yardım bölgesine ulaştırılmak üzere hazırlıyorlar. Duyarlılık gösteren yardım kampanyasında yer alan tüm Burdurlu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan ricamız deprem bölgesinde kolay bir şekilde kullanılmak üzere Kış mevsiminde olmamız nedeniyle kışlık kullanılmamış giysiler, montlar, ayakkabılar, battaniye ve ısıtıcılar çok faydalı olacaktır” dedi

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN DEPREM BÖLGESİ İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye genelinde azalan stokları artırmak ve deprem bölgesinin ihtiyacını karşılamak amacıyla kan bağışında bulundu .Başkan Ercengiz’in yaptığı açıklamada “Yurttaşımızın kan merkezine ilgisi çok büyük. Tabi önemli bir afet yaşıyoruz. Kana olabilecek ihtiyaçla ilgili AFAD Genel Merkezi bir duyuru yapmıştı vatandaşımızın gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etmek işitiyorum. Kızılay Kan Merkezimizdeki arkadaşlarımız saat:19.00’a kadar kan almaya devam edecek. Vatandaşımızın özellikle afetten zarar gören yaralanan yurttaşlarımıza verebileceği en önemli katkılardan biriside kandır. Bu konuda gerekli duyarlılığı göstermesini vatandaşlarımızdan rica ediyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.