KIŞLIK MONT VE AYAKKABILAR BAŞKAN AMCA’DAN

YAŞAM 05.01.2022 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3331+ kez okundu.
 

KIŞLIK MONT VE AYAKKABILAR BAŞKAN AMCA’DAN

Burdur Belediyesi, 35 Mahalle Muhtarı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı ve mont hediye etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Başkan Ercengiz her yıl olduğu gibi kışın gelmesi ile birlikte “Ekonomik krizin arttığı şu günlerde ailelerimizin birçoğu çocuklarının temel ihtiyaç olan giyinme ihtiyacını karşılayamayan aileler başta çocuklar olmak üzere mağdur olmaktadır. Günün koşullarında gelir gider dengesi aileleri zor durumda bırakmakta bilhassa düşük gelirli aileler çocuklarının Eğitim masraflarını karşılamakta gittikçe zorlanmaktadır. Belediye Başkanı ve Belediye olarak her zaman çocuklarımızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Burdur da 35 Mahalle Muhtarımız tarafından hane halkının ekonomik durumlarına göre tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza mont ve ayakkabılarını ulaştırmaya başladık. Biz, büyük bir aileyiz ve şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirerek bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Çocuklarımız yeni yıla umutla başlasınlar, istiyoruz ki yarınlarımız olan çocuklarımız soğuk kış günleri okullarına giderken sokağa çıktıklarında üstlerine giyerek üşümesinler. Bu malzemelerin temin edilmesinde Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
Burdur Belediyesi, 35 Mahalle Muhtarı tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı ve mont hediye etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Başkan Ercengiz her yıl olduğu gibi kışın gelmesi ile birlikte “Ekonomik krizin arttığı şu günlerde ailelerimizin birçoğu çocuklarının temel ihtiyaç olan giyinme ihtiyacını karşılayamayan aileler başta çocuklar olmak üzere mağdur olmaktadır. Günün koşullarında gelir gider dengesi aileleri zor durumda bırakmakta bilhassa düşük gelirli aileler çocuklarının Eğitim masraflarını karşılamakta gittikçe zorlanmaktadır. Belediye Başkanı ve Belediye olarak her zaman çocuklarımızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.

Burdur da 35 Mahalle Muhtarımız tarafından hane halkının ekonomik durumlarına göre tespit edilen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza mont ve ayakkabılarını ulaştırmaya başladık. Biz, büyük bir aileyiz ve şehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sevindirerek bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz. Çocuklarımız yeni yıla umutla başlasınlar, istiyoruz ki yarınlarımız olan çocuklarımız soğuk kış günleri okullarına giderken sokağa çıktıklarında üstlerine giyerek üşümesinler. Bu malzemelerin temin edilmesinde Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.