KAYIP ŞAHSIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

ASAYİŞ 14.09.2020 - 16:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3866+ kez okundu.
 

KAYIP ŞAHSIN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yakınları tarafından kayıp müracaatında bulunulan H.H. isimli şahıs kendi aracı içinde ölü olarak bulundu
 İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yakınları tarafından kayıp müracaatında bulunulan H.H. isimli şahıs  Gölhisar İlçesi –Çameli İlçesi Karayolu üzeri Armutlu Mahallesi Dumlupınar mevkiinde kendisine ait araç içerisinde ateşli silahla vurularak öldürülmüş vaziyette bulunmuştur. Meydana gelen olayın aydınlatılmasına yönelik, Burdur İl Jandarma Komutanlığından (1) JASAT, (2) İstihbarat Unsuru ve Gölhisar  İlçe Jandarma Komutanlığından (3) J. Asayiş Timi, ve (1) OYİ Timi tarafından çalışma yürütülmüştür. Yapılan teknik takip ve araştırmalar neticesinde Kasten Öldürme olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler G.E, R.B ve B.E. 08.09.2020 günü saat 15.30 sıralarında adli makamlara sevk edilmiştir. Şüphelilerden R.B. ve B.E. isimli şahıslar işlemlerine müteakiben adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, G.E. isimli şahıs ise tutuklanarak Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yakınları tarafından kayıp müracaatında bulunulan H.H. isimli şahıs kendi aracı içinde ölü olarak bulundu

 İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, yakınları tarafından kayıp müracaatında bulunulan H.H. isimli şahıs  Gölhisar İlçesi –Çameli İlçesi Karayolu üzeri Armutlu Mahallesi Dumlupınar mevkiinde kendisine ait araç içerisinde ateşli silahla vurularak öldürülmüş vaziyette bulunmuştur.

Meydana gelen olayın aydınlatılmasına yönelik, Burdur İl Jandarma Komutanlığından (1) JASAT, (2) İstihbarat Unsuru ve Gölhisar  İlçe Jandarma Komutanlığından (3) J. Asayiş Timi, ve (1) OYİ Timi tarafından çalışma yürütülmüştür.

Yapılan teknik takip ve araştırmalar neticesinde Kasten Öldürme olayı ile ilgili gözaltına alınan şüpheliler G.E, R.B ve B.E. 08.09.2020 günü saat 15.30 sıralarında adli makamlara sevk edilmiştir.

Şüphelilerden R.B. ve B.E. isimli şahıslar işlemlerine müteakiben adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, G.E. isimli şahıs ise tutuklanarak Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.