KEMER İLÇE YENİ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER AKTÜRK

GÜNDEM 06.04.2021 - 14:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3296+ kez okundu.
 

KEMER İLÇE YENİ BELEDİYE BAŞKANI ÖMER AKTÜRK

Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay’ın İstifası ile boşalan başkanlık için Meclis üyeleri arasında yapılan Belediye Başkanlığı seçimi sonucu Ömer Aktürk seçildi.
 Geçtiğimiz hafta sağlık sorunlarını ileri sürerek İstifa eden İsmail Özay’ın istifası sonrası boşalan başkanlık makamına yasa gereği Kemer Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Kemer Belediyesi Başkanlığı için meclis üyeleri arasından Ömer Aktürk aday gösterilerek 7 AK Partili meclis üyesinin tamamının oyunu alarak seçildi. 1-Saadet Partili ve 1-MHP’li üye kendi adaylıkları için oy kullandı.        Kemer Belediyesi Olağanüstü Meclis toplantılarına ise AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Başkanımız 25. Ve 26. Dönem Aydın Milletvekilimiz Abdurrahman Öz başkanlığında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mergi ve İl Başkanlığı yöneticilerinin de katıldığı toplantı  sonucu  yeni başkan adayı Ömer Aktürk belirlendi. Kemer Belediye meclisinde bugün yapılan seçimlerde Belediye Meclis üyeleri arasında Belediye Başkanlığı seçimi gerçekleşti. Gerçekleşen seçimde Kemer Belediye Meclisinden Ömer AKTÜRK (AK Parti), Yusuf AÇIKGÖZ (MHP), Mehmet Emin KOÇER (SP) Meclis Üyeleri Belediye Başkan adayı oldular.  
Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay’ın İstifası ile boşalan başkanlık için Meclis üyeleri arasında yapılan Belediye Başkanlığı seçimi sonucu Ömer Aktürk seçildi.

 Geçtiğimiz hafta sağlık sorunlarını ileri sürerek İstifa eden İsmail Özay’ın istifası sonrası boşalan başkanlık makamına yasa gereği Kemer Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Kemer Belediyesi Başkanlığı için meclis üyeleri arasından Ömer Aktürk aday gösterilerek 7 AK Partili meclis üyesinin tamamının oyunu alarak seçildi. 1-Saadet Partili ve 1-MHP’li üye kendi adaylıkları için oy kullandı.  

     Kemer Belediyesi Olağanüstü Meclis toplantılarına ise AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Akdeniz Bölge Başkanımız 25. Ve 26. Dönem Aydın Milletvekilimiz Abdurrahman Öz başkanlığında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mergi ve İl Başkanlığı yöneticilerinin de katıldığı toplantı  sonucu  yeni başkan adayı Ömer Aktürk belirlendi.

Kemer Belediye meclisinde bugün yapılan seçimlerde Belediye Meclis üyeleri arasında Belediye Başkanlığı seçimi gerçekleşti. Gerçekleşen seçimde Kemer Belediye Meclisinden Ömer AKTÜRK (AK Parti), Yusuf AÇIKGÖZ (MHP), Mehmet Emin KOÇER (SP) Meclis Üyeleri Belediye Başkan adayı oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.