KİBYRA ÖNEMLİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞAYACAK

TURİZM 24.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4775+ kez okundu.
 

KİBYRA ÖNEMLİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞAYACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki Büyükelçilikler ile maslahatgüzarlar eşleriyle birlikte düzenlenen konsere katılacaklar.
   Kültür ve Turizm Bakanı Prof Dr. Numan Kurtulmuşun katılmadığı, Burdur Müze Gezisi’ne katılan yabancı misyon şefleri Bakanlığın kendilerine tahsis ettiği tercümanlar aracılığı ile 62 bir tarihi eserin bulunduğu ve bir kısmının sergilendiği müzeyi gezdiler. Yaklaşık 1 saatlik gezide tüm eserlerle ilgilendiler. Büyükelçiliklere Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve İl Kültür Müdürü Mehmet Özdemir de eşlik etti. Burdur Müzesi gezisine Kazakistan Büyükelçilik Müsteşarı Ayhan Kolbay eşi ve üç kızı katıldı. Nijerya adına Muhtar Adamu, Kırgızistan Büyükelçiliği adına Coholpon  Kochkorbaeva, Makedonya Büyükelçisi Zvonko  Mucunski, Güney Afrika Müsteşar Puleng Chaba, Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi BE YU Hongyang eşi ve büyükelçilik üst düzey personeli katıldı. Vietnam Büyükelçiliği ikinci katibi Thi May Nguyen, Küba Devletini temsilen Maslahatgüzar Mayvet Gonzalez eşi ve oğlu katıldı. Kosta Rika Maslahatgüzar Gustavo Ramirez Baca, Begüm Salcı katıldılar. Burdur Müzesi gezisinden sonra Yeşilova Salda gölü kıyısındaki turistik otel Hotel Di Salda tesislerinde ise  Kültür Turizm Bakanı Prof Dr. Numan Kurtulmuş yabancı misyon şeflerine bir öğle yemeğinin ardından da Gölhisar Kibyra Antik kentine intikal edecek misafirler burada antik kent gezisinin ardından kentz arenasın da verilecek konserden sonra ayrılacaklar.
Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve beraberindeki Büyükelçilikler ile maslahatgüzarlar eşleriyle birlikte düzenlenen konsere katılacaklar.

   Kültür ve Turizm Bakanı Prof Dr. Numan Kurtulmuşun katılmadığı, Burdur Müze Gezisi’ne katılan yabancı misyon şefleri Bakanlığın kendilerine tahsis ettiği tercümanlar aracılığı ile 62 bir tarihi eserin bulunduğu ve bir kısmının sergilendiği müzeyi gezdiler. Yaklaşık 1 saatlik gezide tüm eserlerle ilgilendiler. Büyükelçiliklere Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci ve İl Kültür Müdürü Mehmet Özdemir de eşlik etti.

Burdur Müzesi gezisine Kazakistan Büyükelçilik Müsteşarı Ayhan Kolbay eşi ve üç kızı katıldı. Nijerya adına Muhtar Adamu, Kırgızistan Büyükelçiliği adına Coholpon  Kochkorbaeva, Makedonya Büyükelçisi Zvonko  Mucunski, Güney Afrika Müsteşar Puleng Chaba, Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi BE YU Hongyang eşi ve büyükelçilik üst düzey personeli katıldı. Vietnam Büyükelçiliği ikinci katibi Thi May Nguyen, Küba Devletini temsilen Maslahatgüzar Mayvet Gonzalez eşi ve oğlu katıldı. Kosta Rika Maslahatgüzar Gustavo Ramirez Baca, Begüm Salcı katıldılar.

Burdur Müzesi gezisinden sonra Yeşilova Salda gölü kıyısındaki turistik otel Hotel Di Salda tesislerinde ise  Kültür Turizm Bakanı Prof Dr. Numan Kurtulmuş yabancı misyon şeflerine bir öğle yemeğinin ardından da Gölhisar Kibyra Antik kentine intikal edecek misafirler burada antik kent gezisinin ardından kentz arenasın da verilecek konserden sonra ayrılacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.