KİRALAR İKİ AY SÜRE İLE ERTELENDİ

DİĞER 23.03.2020 - 17:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3284+ kez okundu.
 

KİRALAR İKİ AY SÜRE İLE ERTELENDİ

Burdur Belediyesi, mülkiyetinde olan ve halen dükkanlar ve belediye kiracısı olan esnafların kira ödemelerini iki ay erteledi.
Burdur Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Korona tedbirleri kapsamında alınan kararlar gereği faaliyetlerine ara veren ya da ödeme güçlüğü çeken Burdur Belediyesi kiracıları için belediyemizin kira alacaklarını iki ay süreyle erteliyoruz” denildi.  Konuyla açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,“ Bu zor süreçte Esnafımızın yanındayız. Esnafımızın kiralarını 2 ay erteledik. Yaşanan bu salgın tehlikesi sırasında vatandaşlarımızın ilgili bakanlıkların uyarılarını dikkate almasını rica ediyorum. Biz Burdur Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.  
Burdur Belediyesi, mülkiyetinde olan ve halen dükkanlar ve belediye kiracısı olan esnafların kira ödemelerini iki ay erteledi.

Burdur Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Korona tedbirleri kapsamında alınan kararlar gereği faaliyetlerine ara veren ya da ödeme güçlüğü çeken Burdur Belediyesi kiracıları için belediyemizin kira alacaklarını iki ay süreyle erteliyoruz” denildi. 

Konuyla açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,“ Bu zor süreçte Esnafımızın yanındayız. Esnafımızın kiralarını 2 ay erteledik. Yaşanan bu salgın tehlikesi sırasında vatandaşlarımızın ilgili bakanlıkların uyarılarını dikkate almasını rica ediyorum. Biz Burdur Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.