KONYA SPOR VE BUCAK SPOR BERABERLİĞİ

SPOR 12.08.2020 - 15:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3732+ kez okundu.
 

KONYA SPOR VE BUCAK SPOR BERABERLİĞİ

Türkiye genelinde birçok noktada çalışmalarını sürdüren Konya spor Futbol Akademisi, Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyetlerine başlıyor.
Konya spor Kulüp binamızın da gerçekleştirilen törene Konya spor Futbol Akademi Koordinatörü Taner AY, Konyaspor Spor okulları sorumlusu Taygun Yavaş ve Kon yaspor Bucak okulları antrenörü Mesut Altun katıldı. Futbol okullarının çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini bildiren Futbol Akademi Koordinatörü Taner AY, “Türkiye genelinde çalışmalarımız hızla devem etmektedir. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı tüm Dünya’da olduğu gibi bizde bir ara vermek zorunda kaldık. Ülke genelinde 50 pilot takım, 100 farklı okul ve 10 bin sporcu hedefi ile yola çıktığımız büyük projede Konya spor ismi ile Futbol Okullarımızın Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet göstermesini sağlamak hedefindeyiz. Projemiz ile Konya spor kulübümüze manevi katkının yanında maddi gelir sağlamak, kulübümüzün marka değerini yükseltmek ve aynı zamanda geleceğe yatırım yaparak Konya sporlu bir gelecek oluşturmak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Bucak ilçesinde Konya spor Futbol okulunun antrenörü olan Mesut Altun ise “İlçemizde bulunan çocuklarımızı iyi birer sporcu olarak yetiştirerek Konyaspor çatısı altında en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Amacımız Türk futboluna ve Konya spor’a yetenekli,azimli,çalışkan ve örnek olacak futbolcular yetiştirmek. Kurumsal bir çatı altında çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız” dedi. Konyaspor Futbol Okulları Bucak Şubesi’ne müracaat için Maraton Arena Halı Saha’ya gelebilir veya iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz  
Türkiye genelinde birçok noktada çalışmalarını sürdüren Konya spor Futbol Akademisi, Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyetlerine başlıyor.

Konya spor Kulüp binamızın da gerçekleştirilen törene Konya spor Futbol Akademi Koordinatörü Taner AY, Konyaspor Spor okulları sorumlusu Taygun Yavaş ve Kon yaspor Bucak okulları antrenörü Mesut Altun katıldı.

Futbol okullarının çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini bildiren Futbol Akademi Koordinatörü Taner AY, “Türkiye genelinde çalışmalarımız hızla devem etmektedir. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı tüm Dünya’da olduğu gibi bizde bir ara vermek zorunda kaldık. Ülke genelinde 50 pilot takım, 100 farklı okul ve 10 bin sporcu hedefi ile yola çıktığımız büyük projede Konya spor ismi ile Futbol Okullarımızın Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet göstermesini sağlamak hedefindeyiz. Projemiz ile Konya spor kulübümüze manevi katkının yanında maddi gelir sağlamak, kulübümüzün marka değerini yükseltmek ve aynı zamanda geleceğe yatırım yaparak Konya sporlu bir gelecek oluşturmak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bucak ilçesinde Konya spor Futbol okulunun antrenörü olan Mesut Altun ise “İlçemizde bulunan çocuklarımızı iyi birer sporcu olarak yetiştirerek Konyaspor çatısı altında en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Amacımız Türk futboluna ve Konya spor’a yetenekli,azimli,çalışkan ve örnek olacak futbolcular yetiştirmek. Kurumsal bir çatı altında çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız” dedi.

Konyaspor Futbol Okulları Bucak Şubesi’ne müracaat için Maraton Arena Halı Saha’ya gelebilir veya iletişim numaralarımızdan ulaşabilirsiniz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.