KÜÇÜK POLİSLER VALİ HASAN ŞILDAK’I BÜYÜKLERİ İLE ZİYARET ETTİ

ASAYİŞ 10.04.2019 - 13:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3352+ kez okundu.
 

KÜÇÜK POLİSLER VALİ HASAN ŞILDAK’I BÜYÜKLERİ İLE ZİYARET ETTİ

Burdur’ da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174 yılı nedeniyle büyükleri tarafından resmi elbise giydirilen geleceğin polisleri vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti.
      Burdur ‘da kutlanan polis teşkilatının 174 yılı törenleri Cumhuriyet meydanında Burdur İl   Emniyet Müdürü Arif Çankal tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine değindi. Çankal, "Dünyadaki hızlı gelişim ve girişime bağlı olarak eğitim ve teknolojik alanda sürekli kendini yenileyen Türk Polis Teşkilatı, gerektiğinde devletin şefkatli eli olmuş vicdan merhamet doğruluk ve adaletten ayrılmamıştır. Milletle el ele gönül gönülle köprüler kurmuştur. Milletin refah ve huzuru için suç ve suçlu ile mücadele içinde olan polis teşkilatımız, 7 gün 24 saat esasına göre halkımızın hizmetindedir" dedi. Buradaki programda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, bir gurup polis memuru ve kıyafetleri giydirilmiş küçük polisler ile birlikte  Burdur valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti. Vali her birini öperek kutladığı küçük polislere çeşitli hediyeler verdi.   Tören’in ikinci bölümü Burdur emniyet Müdürlüğü, fuaye bölümünde hazırlanan kokteyl ile devam etti. Çeşitli kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların katıldığı kutlamalarda; polis teşkilatının armasının bulunduğu bu pastayı vali Hasan Şıldak ve İl emniyet Müdürü Arif Çankal birlikte kestiler. Pasta kesiminden sonra vali Hasan Şıldak görev yapan polisler nezdinde Türk Polis Teşkilatının 174 yılı kutlandı düzenlenen kokteylin sona ermesinin ardından il emniyeti rutin görevlerine devam etti.  
Burdur’ da Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174 yılı nedeniyle büyükleri tarafından resmi elbise giydirilen geleceğin polisleri vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti.

      Burdur ‘da kutlanan polis teşkilatının 174 yılı törenleri Cumhuriyet meydanında Burdur İl   Emniyet Müdürü Arif Çankal tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine değindi. Çankal, "Dünyadaki hızlı gelişim ve girişime bağlı olarak eğitim ve teknolojik alanda sürekli kendini yenileyen Türk Polis Teşkilatı, gerektiğinde devletin şefkatli eli olmuş vicdan merhamet doğruluk ve adaletten ayrılmamıştır. Milletle el ele gönül gönülle köprüler kurmuştur. Milletin refah ve huzuru için suç ve suçlu ile mücadele içinde olan polis teşkilatımız, 7 gün 24 saat esasına göre halkımızın hizmetindedir" dedi.

Buradaki programda saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, bir gurup polis memuru ve kıyafetleri giydirilmiş küçük polisler ile birlikte  Burdur valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret etti. Vali her birini öperek kutladığı küçük polislere çeşitli hediyeler verdi.  

Tören’in ikinci bölümü Burdur emniyet Müdürlüğü, fuaye bölümünde hazırlanan kokteyl ile devam etti. Çeşitli kurum ve kuruluşların üst düzey yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ile vatandaşların katıldığı kutlamalarda; polis teşkilatının armasının bulunduğu bu pastayı vali Hasan Şıldak ve İl emniyet Müdürü Arif Çankal birlikte kestiler. Pasta kesiminden sonra vali Hasan Şıldak görev yapan polisler nezdinde Türk Polis Teşkilatının 174 yılı kutlandı düzenlenen kokteylin sona ermesinin ardından il emniyeti rutin görevlerine devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.