LEYLA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

GÜNDEM 21.11.2021 - 10:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 1982+ kez okundu.
 

LEYLA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Leyla’ya doğum günü sürprizi yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Doğuştan bedensel engelli Leyla’nın evine giderek 19’uncu yaş gününü kutladı. Başkan Ercengiz “ Bugün Leyla’nın doğum gününü ailesiyle birlikte her beraber kutlamak istedik. Ona sürpriz bir ziyaret yaparak, mutlu gününde yalnız bırakmadık. Ona büyük bir sabırla bakan ailesinin azmi herkese örnek olmalı. 19’uncu yaşına giren Leyla’ya ailesi ile huzurlu bir ömür diliyorum. Nice hayırlı yaşları olsun" dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Leyla’ya doğum günü sürprizi yaptı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz, Doğuştan bedensel engelli Leyla’nın evine giderek 19’uncu yaş gününü kutladı.

Başkan Ercengiz “ Bugün Leyla’nın doğum gününü ailesiyle birlikte her beraber kutlamak istedik. Ona sürpriz bir ziyaret yaparak, mutlu gününde yalnız bırakmadık. Ona büyük bir sabırla bakan ailesinin azmi herkese örnek olmalı. 19’uncu yaşına giren Leyla’ya ailesi ile huzurlu bir ömür diliyorum. Nice hayırlı yaşları olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.