MAKÜ’LÜ ÖĞRENCİDEN ALTIN MADALYA

SPOR 15.06.2022 - 17:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3274+ kez okundu.
 

MAKÜ’LÜ ÖĞRENCİDEN ALTIN MADALYA

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz MAKÜ’nün spora ve sporcuya verdiği önemin derecelerle taçlandığını belirterek, “Misyonumuza uygun olarak sporcu yetiştirmekteyiz.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mehmet Fatih Yıldız MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına katıldığı Yesemek Ultra Trail Atletizm Yarışmasında birinci oldu. 20 Mart 2022 tarihinde İzmir Efes’te gerçekleştirilen Ultra Maraton Yarışmasında 5 kilometrede ikinci, 29 Mayıs 2022 tarihinde Ankara’da yapılan Uluslararası Gordion Yarı Maraton Yarışmasında 10 kilometrede yine ikinci olan Mehmet Fatih Yıldız, 11 Haziran tarihinde Gaziantep’te düzenlenen Yesemek Ultra Trail Atletizm Yarışmasında 10 kilometrede rakiplerini geçerek birinci oldu. Yıldız, gösterdiği başarı ile MAKÜ’ye bir gurur daha yaşattı. Yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Yesemek Ultra Trail Atletizm Yarışmasında altın madalya ile dönen Yıldız, bundan sonraki yarışlarda yine MAKÜ’yü temsil ederek derecelerle döneceğini söyledi. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz MAKÜ’nün spora ve sporcuya verdiği önemin derecelerle taçlandığını belirterek, “Misyonumuza uygun olarak sporcu yetiştirmekteyiz. Öğrencilerimiz aldıkları derecelerle bizlerin gurur kaynakları oluyorlar. Öğrencimiz Mehmet Fatih Yıldız’ı aldığı birincilik için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.
MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz MAKÜ’nün spora ve sporcuya verdiği önemin derecelerle taçlandığını belirterek, “Misyonumuza uygun olarak sporcu yetiştirmekteyiz.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mehmet Fatih Yıldız MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına katıldığı Yesemek Ultra Trail Atletizm Yarışmasında birinci oldu.

20 Mart 2022 tarihinde İzmir Efes’te gerçekleştirilen Ultra Maraton Yarışmasında 5 kilometrede ikinci, 29 Mayıs 2022 tarihinde Ankara’da yapılan Uluslararası Gordion Yarı Maraton Yarışmasında 10 kilometrede yine ikinci olan Mehmet Fatih Yıldız, 11 Haziran tarihinde Gaziantep’te düzenlenen Yesemek Ultra Trail Atletizm Yarışmasında 10 kilometrede rakiplerini geçerek birinci oldu. Yıldız, gösterdiği başarı ile MAKÜ’ye bir gurur daha yaşattı.

Yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Yesemek Ultra Trail Atletizm Yarışmasında altın madalya ile dönen Yıldız, bundan sonraki yarışlarda yine MAKÜ’yü temsil ederek derecelerle döneceğini söyledi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz MAKÜ’nün spora ve sporcuya verdiği önemin derecelerle taçlandığını belirterek, “Misyonumuza uygun olarak sporcu yetiştirmekteyiz. Öğrencilerimiz aldıkları derecelerle bizlerin gurur kaynakları oluyorlar. Öğrencimiz Mehmet Fatih Yıldız’ı aldığı birincilik için tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.