MAKÜ’NÜN BİLİMSEL EĞETİM ETKİNLİĞİ TÜBİTAK’TAN DESTEK ALDI

SİYASET 16.01.2021 - 12:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4013+ kez okundu.
 

MAKÜ’NÜN BİLİMSEL EĞETİM ETKİNLİĞİ TÜBİTAK’TAN DESTEK ALDI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi,Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndan (TÜBİTAK) destek almaya hak kazandı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndan (TÜBİTAK) destek almaya hak kazandı. Yürütücülüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mümin Polat’ın yaptığı “Asım’ın Nesli II. Genç Araştırmacılar Bilim Akademisi” isimli proje TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Proje kapsamında “Asım’ın Nesli II. Genç Araştırmacılar Bilim Akademi”sinde lisans ve lisansüstü öğrenim gören 50 başarılı öğrenci, 4 ayrı üniversiteye mensup ulusal ve uluslararası önemli tecrübelere sahip seçkin 12 farklı bilim insanıyla buluşma imkanı bulacak. Proje kapsamında 18-20 Mart 2021 tarihleri arasında MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirilecek buluşma ile teorik ve uygulama etkinlikleriyle bilimsel çalışma ve proje hazırlığı, özgeçmiş hazırlama, akademik bilgi kaynaklarını tarama ve bu bilimsel belgeleri okuma stratejileri, Erasmus+, Mevlana, Farabi gibi değişim programları başta olmak üzere çeşitli fonlar ve programlar, TÜBİTAK başta olmak üzere kamu ya da özel kurum ve kuruluşlarında araştırma yapmaya destek olmak gibi pek çok alanda etkileşim ve bilgiye ulaşma imkanı sunulacak.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi,Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndan (TÜBİTAK) destek almaya hak kazandı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndan (TÜBİTAK) destek almaya hak kazandı.

Yürütücülüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mümin Polat’ın yaptığı “Asım’ın Nesli II. Genç Araştırmacılar Bilim Akademisi” isimli proje TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen "2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı" kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje kapsamında “Asım’ın Nesli II. Genç Araştırmacılar Bilim Akademi”sinde lisans ve lisansüstü öğrenim gören 50 başarılı öğrenci, 4 ayrı üniversiteye mensup ulusal ve uluslararası önemli tecrübelere sahip seçkin 12 farklı bilim insanıyla buluşma imkanı bulacak.

Proje kapsamında 18-20 Mart 2021 tarihleri arasında MAKÜ Lavanta Tepesi Otel’de gerçekleştirilecek buluşma ile teorik ve uygulama etkinlikleriyle bilimsel çalışma ve proje hazırlığı, özgeçmiş hazırlama, akademik bilgi kaynaklarını tarama ve bu bilimsel belgeleri okuma stratejileri, Erasmus+, Mevlana, Farabi gibi değişim programları başta olmak üzere çeşitli fonlar ve programlar, TÜBİTAK başta olmak üzere kamu ya da özel kurum ve kuruluşlarında araştırma yapmaya destek olmak gibi pek çok alanda etkileşim ve bilgiye ulaşma imkanı sunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.