MAKÜ SPOR, EREĞLİSPOR'A KENDİ SAHASINDA NEFES ALDIRMADI

SPOR 22.11.2022 - 11:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3596+ kez okundu.
 

MAKÜ SPOR, EREĞLİSPOR'A KENDİ SAHASINDA NEFES ALDIRMADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. gruptaki yer alan Burdur MAKÜ Spor, 8. hafta müsabakasında Beta Trafo Ereğlispor’a konuk oldu.
Ereğli Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada MAKÜ Spor ilk on bire Murat Doksal, Zeki Sinan Akkoyun, Nurullah Aslan, Alper Süren, Burak Köse, Alişan Şimşek, Yusuf Can Karakaş, Volkan Balcı, Ahmet Burak Kömürcü, Halim Demirok ve Ali İhsan Erdoğan ile çıktı. Karşılaşmayı Nevzat Okat yönetti. Berat Binbir, Hasan Genç ve Muhammed Aydın ise yardımcı hakem olarak görev yaptılar. İlk yarısı golsüz tamamlanan müsabakanın 37. dakikasında ev sahibi ekip Beta Trafo Ereğlispor oyuncusu Sergen Yılmaz kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Burdur MAKÜ Spor, karşılaşmanın ikinci yarısında 75. dakikada aradığı golü bularak 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 88. dakikasında MAKÜ Spor oyuncusu Ahmet Can Bulut, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Başka golün olmadığı karşılaşmada MAKÜ Spor, deplasmandan 1-0’lık galibiyetle dönerek haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonuçla Beta Trafo Ereğlispor ligdeki ilk mağlubiyetini alırken, MAKÜ Spor ise puanını 19’a çıkardı. Karşılaşma sonrasında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz futbolcuları arayarak tebrik etti. Rektör Korkmaz, “Zorlu bir deplasmandan altın değerinde 3 puan alarak zirve takibini gençlerimiz sürdürüyor. Biz burdur olarak öğrencilerimi gençlerimize güveniyoruz. İnşallah bu hafta evimizde oynayacağımız Anadolu Üniversitesi müsabakasında Burdur’umuzun da desteğini arkalarına alarak ligdeki konumlarını devam ettireceklerine inanıyorum. Bu önemli maça da tüm akademik idari personelimiz öğrencilerimiz ve bugüne kadar desteklerini esirgemeyen halkımızı da davet ediyorum.” dedi.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. gruptaki yer alan Burdur MAKÜ Spor, 8. hafta müsabakasında Beta Trafo Ereğlispor’a konuk oldu.

Ereğli Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada MAKÜ Spor ilk on bire Murat Doksal, Zeki Sinan Akkoyun, Nurullah Aslan, Alper Süren, Burak Köse, Alişan Şimşek, Yusuf Can Karakaş, Volkan Balcı, Ahmet Burak Kömürcü, Halim Demirok ve Ali İhsan Erdoğan ile çıktı. Karşılaşmayı Nevzat Okat yönetti. Berat Binbir, Hasan Genç ve Muhammed Aydın ise yardımcı hakem olarak görev yaptılar.

İlk yarısı golsüz tamamlanan müsabakanın 37. dakikasında ev sahibi ekip Beta Trafo Ereğlispor oyuncusu Sergen Yılmaz kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Burdur MAKÜ Spor, karşılaşmanın ikinci yarısında 75. dakikada aradığı golü bularak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 88. dakikasında MAKÜ Spor oyuncusu Ahmet Can Bulut, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Başka golün olmadığı karşılaşmada MAKÜ Spor, deplasmandan 1-0’lık galibiyetle dönerek haftayı 3 puanla kapattı.

Bu sonuçla Beta Trafo Ereğlispor ligdeki ilk mağlubiyetini alırken, MAKÜ Spor ise puanını 19’a çıkardı.

Karşılaşma sonrasında Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz futbolcuları arayarak tebrik etti. Rektör Korkmaz, “Zorlu bir deplasmandan altın değerinde 3 puan alarak zirve takibini gençlerimiz sürdürüyor. Biz burdur olarak öğrencilerimi gençlerimize güveniyoruz. İnşallah bu hafta evimizde oynayacağımız Anadolu Üniversitesi müsabakasında Burdur’umuzun da desteğini arkalarına alarak ligdeki konumlarını devam ettireceklerine inanıyorum. Bu önemli maça da tüm akademik idari personelimiz öğrencilerimiz ve bugüne kadar desteklerini esirgemeyen halkımızı da davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.