MAKÜ TUBİTAK PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

EĞİTİM 17.10.2020 - 15:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2660+ kez okundu.
 

MAKÜ TUBİTAK PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

MAKÜ Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Derya Can tarafından hazırlanan 2237-A projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi.
Burdur Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yürüttüğü projeler ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK proje başarılarına bir yenisini daha ekledi. MAKÜ Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Derya Can tarafından hazırlanan 2237-A projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi. “Öğretmen Adayları Oyun Temelli Etkinliklerle Erken Matematik Becerilerini Geliştirmeyi Öğreniyor” başlıklı araştırma projesi (2237-A) kapsamında TUBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz kazanılan bu başarıdan dolayı Arş. Gör. Dr. Derya Can’ı kutlayarak MAKÜ yönetiminin projelere desteğinin devam edeceğini belirtti.
MAKÜ Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Derya Can tarafından hazırlanan 2237-A projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Burdur Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yürüttüğü projeler ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) TÜBİTAK proje başarılarına bir yenisini daha ekledi. MAKÜ Eğitim Fakültesi Arş. Gör. Dr. Derya Can tarafından hazırlanan 2237-A projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

“Öğretmen Adayları Oyun Temelli Etkinliklerle Erken Matematik Becerilerini Geliştirmeyi Öğreniyor” başlıklı araştırma projesi (2237-A) kapsamında TUBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz kazanılan bu başarıdan dolayı Arş. Gör. Dr. Derya Can’ı kutlayarak MAKÜ yönetiminin projelere desteğinin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.