MAKÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ OTOGARDA KARŞILAMA DEVAM EDİYOR

EĞİTİM 08.09.2021 - 16:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4085+ kez okundu.
 

MAKÜ YENİ ÖĞRENCİLERİNİ OTOGARDA KARŞILAMA DEVAM EDİYOR

Burduri (MAKÜ) Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü koordinasyonunda üniversiteye yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri Burdur otogarında karşılıyor
Aileleriyle birlikte kayıt yaptırmak için sabahın erken saatlerinde Burdur’a gelen öğrenciler, otogarda açılan MAKÜ standında karşılarında MAKÜ personellerini görünce şaşırdılar. Hem öğrencilerin hem de ailelerin şaşkınlıklarını gizleyemediği karşılamada MAKÜ personelleri, ‘MAKÜ ailesine hoş geldiniz’ diyerek, öğrenci ve velilere oluşturulan stantta üniversite hakkında bilgiler verdi. Küresel salgın koşulları nedeniyle geçtiğimiz yıl yüz yüze eğitimlere ara verilmesi ve bu yıl okulların yeniden açılması ile birlikte 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olan üniversite kayıtları için farklı şehirlerden Burdur’a gelen öğrenciler ve veliler önce Burdur otogarında oluşturulan karşılama masasında ağırlanıyor. Daha sonra üniversitenin araçları ile birlikte kayıt yaptıracakları fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına götürülüyorlar. Hoş geldin karşılaması yapılan stantta keyifli dakikalar da yaşanıyor. Konservatuvar özel yetenek sınavına Tarsus’tan gelen Umut Armağan sazıyla çaldığı türkü ile kayıt için gelen öğrenci ve ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.  
Burduri (MAKÜ) Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü koordinasyonunda üniversiteye yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri Burdur otogarında karşılıyor

Aileleriyle birlikte kayıt yaptırmak için sabahın erken saatlerinde Burdur’a gelen öğrenciler, otogarda açılan MAKÜ standında karşılarında MAKÜ personellerini görünce şaşırdılar.

Hem öğrencilerin hem de ailelerin şaşkınlıklarını gizleyemediği karşılamada MAKÜ personelleri, ‘MAKÜ ailesine hoş geldiniz’ diyerek, öğrenci ve velilere oluşturulan stantta üniversite hakkında bilgiler verdi.

Küresel salgın koşulları nedeniyle geçtiğimiz yıl yüz yüze eğitimlere ara verilmesi ve bu yıl okulların yeniden açılması ile birlikte 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olan üniversite kayıtları için farklı şehirlerden Burdur’a gelen öğrenciler ve veliler önce Burdur otogarında oluşturulan karşılama masasında ağırlanıyor. Daha sonra üniversitenin araçları ile birlikte kayıt yaptıracakları fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına götürülüyorlar.

Hoş geldin karşılaması yapılan stantta keyifli dakikalar da yaşanıyor. Konservatuvar özel yetenek sınavına Tarsus’tan gelen Umut Armağan sazıyla çaldığı türkü ile kayıt için gelen öğrenci ve ailelerine keyifli dakikalar yaşattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.