MEHMET KARADAĞ ABD YOLCUSU

SANAT 16.07.2021 - 10:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4118+ kez okundu.
 

MEHMET KARADAĞ ABD YOLCUSU

Başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Mehmet Karadağ geçtiğimiz ay dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’den teklif almış ve gündemden düşmemişti.
 Tatilini ABD’de geçirecek olan Mehmet Karadağ’a Jennifer sorulunca; "Gelişmeleri hep beraber göreceğiz. Ufaktan hazırlıklara başladım. Malum aşılar da hız kazanmışlar yeni projelerimizi neden hayata geçirmeyelim ki görüşmeyle ilgili bilgi vereceğim" dedi. Jennifer Lopez teklifi sonrası yoğunluktan şikayetçi olmadığını dile getiren Mehmet Karadağ; "İşinizi sevdiğiniz zaman yoğunluk aşka dönüşüyor dedi. Mehmet Karadağ, saç trendleri hakkında bilgiler vererek; "2021'in saç stilleri cesur kesimler ve renkler ile dolu diyebiliriz. Aynı zamanda önceki yıllara kıyasla daha zahmetsiz saç stillerinin öne çıktığı yeni yılda, odak noktamız saç rengine ve kesimlerine dönüyor. Fazla uğraş gerektirmeyen saç kesimleri ile doğallık vurgulanırken, uyandığınız an 'hazır' görünen saçlara yönleniyor. Son yıllarda doğal dalgaların trend olduğunu görmüştük ancak 2021'de kabarık, elektriklenen hatta dağınık saçlar moda! Kısacası kıyafetlerdeki konfor teması saç stillerinde yankılanıyor diyebiliriz. Saç stilleri konusunda daha rahat olduğumuz yeni yılda, büyük değişimleri renklerde yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.  
Başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Mehmet Karadağ geçtiğimiz ay dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez’den teklif almış ve gündemden düşmemişti.

 Tatilini ABD’de geçirecek olan Mehmet Karadağ’a Jennifer sorulunca; "Gelişmeleri hep beraber göreceğiz. Ufaktan hazırlıklara başladım. Malum aşılar da hız kazanmışlar yeni projelerimizi neden hayata geçirmeyelim ki görüşmeyle ilgili bilgi vereceğim" dedi.

Jennifer Lopez teklifi sonrası yoğunluktan şikayetçi olmadığını dile getiren Mehmet Karadağ; "İşinizi sevdiğiniz zaman yoğunluk aşka dönüşüyor dedi. Mehmet Karadağ, saç trendleri hakkında bilgiler vererek; "2021'in saç stilleri cesur kesimler ve renkler ile dolu diyebiliriz. Aynı zamanda önceki yıllara kıyasla daha zahmetsiz saç stillerinin öne çıktığı yeni yılda, odak noktamız saç rengine ve kesimlerine dönüyor. Fazla uğraş gerektirmeyen saç kesimleri ile doğallık vurgulanırken, uyandığınız an 'hazır' görünen saçlara yönleniyor. Son yıllarda doğal dalgaların trend olduğunu görmüştük ancak 2021'de kabarık, elektriklenen hatta dağınık saçlar moda! Kısacası kıyafetlerdeki konfor teması saç stillerinde yankılanıyor diyebiliriz. Saç stilleri konusunda daha rahat olduğumuz yeni yılda, büyük değişimleri renklerde yapabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.