MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİ BAŞLADI

GÜNDEM 18.11.2021 - 16:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2745+ kez okundu.
 

MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMİ BAŞLADI

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan, refüj, kavşak ve parklarda mevsimlik çiçek dikimine başladı.
Kış aylarının gelmesi ile birlikte Burdur Belediyesi şehrin daha güzel bir görünüme kavuşması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin birçok alanında kışlık çiçek dikmeye başladı. Toplamda 225 bin çiçek şehrin güzelliğine güzellik katacak. Mevsimlik çiçek dikimine başladıklarını söyleyen Başkan Ercengiz “Şehrimizin güzel ve rengarenk görünmesi amacıyla Kendi seralarımızda ürettiğimiz ve her yıl düzenli olarak diktiğimiz mevsimlik çiçek dikim çalışmamıza start verdik. İnşallah kısa sürede 225 bin çiçeği şehrimizin belirli bölgelerine dikeceğiz. Kış aylarında da şehrimizin canlılığını ve cazibesini korumak için parklarımızda ve uygun peyzaj sahalarımızda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  
Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alan, refüj, kavşak ve parklarda mevsimlik çiçek dikimine başladı.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte Burdur Belediyesi şehrin daha güzel bir görünüme kavuşması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin birçok alanında kışlık çiçek dikmeye başladı. Toplamda 225 bin çiçek şehrin güzelliğine güzellik katacak.

Mevsimlik çiçek dikimine başladıklarını söyleyen Başkan Ercengiz “Şehrimizin güzel ve rengarenk görünmesi amacıyla Kendi seralarımızda ürettiğimiz ve her yıl düzenli olarak diktiğimiz mevsimlik çiçek dikim çalışmamıza start verdik. İnşallah kısa sürede 225 bin çiçeği şehrimizin belirli bölgelerine dikeceğiz. Kış aylarında da şehrimizin canlılığını ve cazibesini korumak için parklarımızda ve uygun peyzaj sahalarımızda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.