MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

GÜNDEM 31.08.2021 - 18:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4106+ kez okundu.
 

MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE İLGİLİ YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, valilik toplantı salonunda son günlerde sıkça gündeme gelen meydan projesi ile ilgili toplantı yapıldı.
Burdur valisi Ali Arslantaş Başkanlığında Gerçekleşen toplantıda bölge milletvekilleri ve projede muhatap olan mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin il başkanları ile Burdur İl genel Meclisi Başkanı ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz,  proje ile ilgili kamuoyunda dile getirilen konular görüşülerek, taraflar konu üzerindeki karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu, meydan düzenlemesi ile ilgili yol haritası belirlendi. Toplantı da ileriki günlerde bir komisyon oluşturulacağı belirtilirken proje ile ilgili toplantı da Burdur özel idare binasının yıkılması ve meydan projesine dahil edilmemesi gündeme gelmediği belirtildi. Komisyon toplantısının kararları ise yine Burdur valisi tarafından ifade edildi. Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Yasin Uğur,   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve İYİ Parti İl Başkan V. Ali İhsan Erkan katıldı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, valilik toplantı salonunda son günlerde sıkça gündeme gelen meydan projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Burdur valisi Ali Arslantaş Başkanlığında Gerçekleşen toplantıda bölge milletvekilleri ve projede muhatap olan mecliste gurubu bulunan siyasi partilerin il başkanları ile Burdur İl genel Meclisi Başkanı ile Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz,  proje ile ilgili kamuoyunda dile getirilen konular görüşülerek, taraflar konu üzerindeki karşılıklı istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu, meydan düzenlemesi ile ilgili yol haritası belirlendi.

Toplantı da ileriki günlerde bir komisyon oluşturulacağı belirtilirken proje ile ilgili toplantı da Burdur özel idare binasının yıkılması ve meydan projesine dahil edilmemesi gündeme gelmediği belirtildi. Komisyon toplantısının kararları ise yine Burdur valisi tarafından ifade edildi.

Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Yasin Uğur,   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz,  MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve İYİ Parti İl Başkan V. Ali İhsan Erkan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.