MİZAH DOKTORU VAN’A GELİYOR

SANAT 05.07.2021 - 08:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3846+ kez okundu.
 

MİZAH DOKTORU VAN’A GELİYOR

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, pandemiden en çok etkilenen iş kollarından olan tiyatrolara turne desteği veriyor.
Bu destek sayesinde özel tiyatrolar devlet tiyatroları sahnesinde seyirciler ile buluşuyorlar. Bu destek kapsamında Barbaros Uzunöner stand up gösterisi ile Van Devlet Tiyatrosu’nda sahne alacak. SEYİRCİLER KENDİLERİNE GÜLECEKLER… BuTiyatro’nun Olmuş Bi’Kere isimli gösterisine gelenler, yaşarken fark etmedikleri komiklikleri seyrederken fark edecekler. Van’da seyirciler aslında kendilerine gülecekler ve oyunu “ Tam da benim yaşadığım olayı anlatıyor “ diyecekler. Van Devlet Tiyatrosu Kültür Merkezi’nde 6 Temmuz Salı ve 7 Temmuz Çarşamba günleri saat 19.00’da sahnelenecek oyun seyircileri çok güldürecek. Pandemi dolayısıyla zor günler yaşadığımız bu günlerde Barbaros Uzunöner bir nevi mizah doktorluğu yapıyor ve insanları güldürerek morallerinin yüksek olmasını sağlıyor. Uzunöner , Corona ile mücadelede maske, mesafe, hijyen kadar moralleri yüksek tutmanın da önemli olduğunu söylüyor.  
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, pandemiden en çok etkilenen iş kollarından olan tiyatrolara turne desteği veriyor.

Bu destek sayesinde özel tiyatrolar devlet tiyatroları sahnesinde seyirciler ile buluşuyorlar. Bu destek kapsamında Barbaros Uzunöner stand up gösterisi ile Van Devlet Tiyatrosu’nda sahne alacak.

SEYİRCİLER KENDİLERİNE GÜLECEKLER…

BuTiyatro’nun Olmuş Bi’Kere isimli gösterisine gelenler, yaşarken fark etmedikleri komiklikleri seyrederken fark edecekler. Van’da seyirciler aslında kendilerine gülecekler ve oyunu “ Tam da benim yaşadığım olayı anlatıyor “ diyecekler.

Van Devlet Tiyatrosu Kültür Merkezi’nde 6 Temmuz Salı ve 7 Temmuz Çarşamba günleri saat 19.00’da sahnelenecek oyun seyircileri çok güldürecek.

Pandemi dolayısıyla zor günler yaşadığımız bu günlerde Barbaros Uzunöner bir nevi mizah doktorluğu yapıyor ve insanları güldürerek morallerinin yüksek olmasını sağlıyor. Uzunöner , Corona ile mücadelede maske, mesafe, hijyen kadar moralleri yüksek tutmanın da önemli olduğunu söylüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.