MOBİL İLETİŞİM TIR’I ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR,

GÜNDEM 13.04.2021 - 14:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3595+ kez okundu.
 

MOBİL İLETİŞİM TIR’I ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR,

Burdur Valisi Ali Arslantaş, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Burdur Cumhuriyet Meydanında dört gün boyunca halkımızın ziyaretine açık olacak “
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tır'ı 52 hafta boyunca 52 il gezmesi planlanan Dijital Tır’ın 9. durağı Burdur oldu. 13-16 Nisan 2021 tarihleri arasında Burdur’da olacak Tır, 12:00 - 19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacak. Bugün açılışı gerçekleşen Dijital Tır’ın ilk ziyaretçisi olan Burdur Valisi Ali Arslantaş’a, İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler eşlik ederek, Dijital Tırla ilgili bilgi verdi. Holografik sunucu tarafından tanıtımı yapılarak başlayan Dijital Tır ziyaretinde, harekete duyarlı ekranlar, 3 boyutlu sanal kutu ve yeşil perde deneyim alanları bulunuyor. Ziyaretin ardından basın mensuplarına kısa açıklama yapan Vali Arslantaş, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Tırı bugün itibariyle vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Burada ülkemizin milli gururu olmuş projelerin tanıtıldığı, çalışma sistemlerinin, belki küçük oyunlarla deneyimlendiği tanıtım amacıyla hazırlanmış güzel bir faaliyet olduğunu gördük. Bu vesileyle İletişim Başkanlığımıza, Bölge Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, Burdurlu hemşehrilerimizi Mobil İletişim Tırını ziyarete davet ediyorum” dedi. Bölge Müdürü Diler’de Tırla ilgili yaptığı yaptığı bilgilendirmede; “iletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamak ve bu doğrultuda Türkiye markasını güçlendirmek” ilkesini vizyon alan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının milli kültürel değerlerimiz ile vizyon projelerimizin tanıtılması ve anlatılması amacıyla Edirne’den yola çıkardığı Dijital Tır’ın 52 ilimizde kabul edeceği ziyaretçilerine, yeni gösterim tekniklerinin uygulamalarıyla keyifli anlar yaşatacağını, Dijital Tır ile ilgili tüm güzergah ve detaylara www.dijitaltır.org sitesinden ulaşılabileceğini ifade etti.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Burdur Cumhuriyet Meydanında dört gün boyunca halkımızın ziyaretine açık olacak “

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tır'ı 52 hafta boyunca 52 il gezmesi planlanan Dijital Tır’ın 9. durağı Burdur oldu. 13-16 Nisan 2021 tarihleri arasında Burdur’da olacak Tır, 12:00 - 19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacak. Bugün açılışı gerçekleşen Dijital Tır’ın ilk ziyaretçisi olan Burdur Valisi Ali Arslantaş’a, İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler eşlik ederek, Dijital Tırla ilgili bilgi verdi.

Holografik sunucu tarafından tanıtımı yapılarak başlayan Dijital Tır ziyaretinde, harekete duyarlı ekranlar, 3 boyutlu sanal kutu ve yeşil perde deneyim alanları bulunuyor. Ziyaretin ardından basın mensuplarına kısa açıklama yapan Vali Arslantaş, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Tırı bugün itibariyle vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Burada ülkemizin milli gururu olmuş projelerin tanıtıldığı, çalışma sistemlerinin, belki küçük oyunlarla deneyimlendiği tanıtım amacıyla hazırlanmış güzel bir faaliyet olduğunu gördük. Bu vesileyle İletişim Başkanlığımıza, Bölge Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, Burdurlu hemşehrilerimizi Mobil İletişim Tırını ziyarete davet ediyorum” dedi.

Bölge Müdürü Diler’de Tırla ilgili yaptığı yaptığı bilgilendirmede; “iletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamak ve bu doğrultuda Türkiye markasını güçlendirmek” ilkesini vizyon alan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının milli kültürel değerlerimiz ile vizyon projelerimizin tanıtılması ve anlatılması amacıyla Edirne’den yola çıkardığı Dijital Tır’ın 52 ilimizde kabul edeceği ziyaretçilerine, yeni gösterim tekniklerinin uygulamalarıyla keyifli anlar yaşatacağını, Dijital Tır ile ilgili tüm güzergah ve detaylara www.dijitaltır.org sitesinden ulaşılabileceğini ifade etti.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.