MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN’DAN REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

GÜNDEM 15.06.2021 - 15:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3965+ kez okundu.
 

MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN’DAN REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın Burdur’a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti.
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Ziyaretin de  Burdur’un kalkınması için yapılan çalışmalar konuşuldu. Hayvancılık alanında yapılan projeler ve hayata geçirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinden bulunulan ziyarette, Rektör Korkmaz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Genel Başkan Kaan ve dernek üyeleriyle birlikte Hayvancılık Sektöründe Dijital Teknolojiler Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret ettiler. Tesisin faaliyetleri konusunda bilgi alan Kaan, MAKÜ Çiftliğini ve Lavanta Tepesi Oteli de ziyaret etti. Ziyaret sonrasında konuşma yapan Kaan, şunları söyledi: Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Oteli, Uygulama ve Araştırma Merkezleri, MAKÜ Çiftliği ve birçok alanda yaptıkları çalışmalar ile gençlere büyük imkanlar sunuyor. Rektörümüze, ekibine, eğitimcilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Korkmaz, ayrıca MÜSİAD’ın Burdur şubesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.  
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın Burdur’a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı ziyaret etti.

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın Genel Başkanı Abdurrahman Kaan Ziyaretin de  Burdur’un kalkınması için yapılan çalışmalar konuşuldu. Hayvancılık alanında yapılan projeler ve hayata geçirilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinden bulunulan ziyarette, Rektör Korkmaz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Genel Başkan Kaan ve dernek üyeleriyle birlikte Hayvancılık Sektöründe Dijital Teknolojiler Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret ettiler. Tesisin faaliyetleri konusunda bilgi alan Kaan, MAKÜ Çiftliğini ve Lavanta Tepesi Oteli de ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında konuşma yapan Kaan, şunları söyledi: Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Oteli, Uygulama ve Araştırma Merkezleri, MAKÜ Çiftliği ve birçok alanda yaptıkları çalışmalar ile gençlere büyük imkanlar sunuyor. Rektörümüze, ekibine, eğitimcilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Rektör Korkmaz, ayrıca MÜSİAD’ın Burdur şubesinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.