ÖĞRENCİLERİN KÖRÜKLÜ OTOBÜSLERİ SEFERE BAŞLADI

GÜNDEM 28.09.2021 - 11:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4038+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERİN KÖRÜKLÜ OTOBÜSLERİ SEFERE BAŞLADI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ilk sefere sabah erken saatte eşlik ederek, öğrencilerle sohbet etti.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Burdur ziyareti sırasında kent içinde ve üniversite ile kent arasındaki ulaşımı sağlamak için İzmir Belediyesi’nin Burdur halkına hibe olarak verdiği otobüsler üniversitenin bölümlerinin açılışının ilk günü nedeniyle körüklü otobüsler bugün seferlere başladı.           OTOBÜSLER ÖĞRENCİLERE BİR HAFTA ÜCRETSİZ Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Öğrencilerimiz velileri tarafından bizlere emanet edilmiştir Bu nedenle de onların sorunları ile ilgilenmek ve hatta çözmek bizim görevimizdir Başkan Ercengiz “Bir hafta süre ile öğrenciye ücretsiz hizmet verecek olan Belediyemizin otobüslerine binerek öğrencilerimiz ile Üniversitemize kadar yolculuk ettik. Şimdilik ulaşımda bir sorun yok olmaması için de gayret edeceğiz. Onlar bizim hem çocuğumuz hem de geleceğimiz” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ilk sefere sabah erken saatte eşlik ederek, öğrencilerle sohbet etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Burdur ziyareti sırasında kent içinde ve üniversite ile kent arasındaki ulaşımı sağlamak için İzmir Belediyesi’nin Burdur halkına hibe olarak verdiği otobüsler üniversitenin bölümlerinin açılışının ilk günü nedeniyle körüklü otobüsler bugün seferlere başladı.

          OTOBÜSLER ÖĞRENCİLERE BİR HAFTA ÜCRETSİZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Öğrencilerimiz velileri tarafından bizlere emanet edilmiştir Bu nedenle de onların sorunları ile ilgilenmek ve hatta çözmek bizim görevimizdir Başkan Ercengiz “Bir hafta süre ile öğrenciye ücretsiz hizmet verecek olan Belediyemizin otobüslerine binerek öğrencilerimiz ile Üniversitemize kadar yolculuk ettik. Şimdilik ulaşımda bir sorun yok olmaması için de gayret edeceğiz. Onlar bizim hem çocuğumuz hem de geleceğimiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.