OYUNCULUKTA GÖZÜ ZİRVEDE

SANAT 19.09.2021 - 10:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3194+ kez okundu.
 

OYUNCULUKTA GÖZÜ ZİRVEDE

Üniversitede Akademisyen olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren Ahmet Teke,şimdi de oyunculuğa soyundu.
Müjdat Gezen Sanat  Okulu’nda oyunculuk eğitimi alan Teke, Hint Sineması’ndan teklif aldı. İlk kez bir sinema filmi teklifi aldığı için çok heyecanlı olduğunu dile getiren yakışıklı oyuncu,’Tek amacım dünyaca ünlü oyuncular kervanına katılmak. Bunu da başaracağıma inanıyorum’ diyor. Teke, oyunculuğun yanı sıra gitar, piyano başta olmak üzere birçok müzik enstrümanı çalıyor. GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLEYECEK Başarılı oyunculuğu ve muhteşem güzelliğiyle isminden söz ettiren Hilal Aslantürk, ses getirecek projede oynamak için kolları sıvadı. Türkiye’deki Suriyeli  öğrencilerin karma eğitimde yaşadığı zorluklarla ilgili kamu spotu’nda rol almaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Okul müdiresini canlandıracak. Müjdat Gezen Sanat Okulu mezunu Aslantürk,oyunculuk anlamında büyük başarılara imza atacağını söylüyor
Üniversitede Akademisyen olarak görev yapan ve başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren Ahmet Teke,şimdi de oyunculuğa soyundu.

Müjdat Gezen Sanat  Okulu’nda oyunculuk eğitimi alan Teke, Hint Sineması’ndan teklif aldı. İlk kez bir sinema filmi teklifi aldığı için çok heyecanlı olduğunu dile getiren yakışıklı oyuncu,’Tek amacım dünyaca ünlü oyuncular kervanına katılmak. Bunu da başaracağıma inanıyorum’ diyor. Teke, oyunculuğun yanı sıra gitar, piyano başta olmak üzere birçok müzik enstrümanı çalıyor.

GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLEYECEK

Başarılı oyunculuğu ve muhteşem güzelliğiyle isminden söz ettiren Hilal Aslantürk, ses getirecek projede oynamak için kolları sıvadı.

Türkiye’deki Suriyeli  öğrencilerin karma eğitimde yaşadığı zorluklarla ilgili kamu spotu’nda rol almaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Okul müdiresini canlandıracak. Müjdat Gezen Sanat Okulu mezunu Aslantürk,oyunculuk anlamında büyük başarılara imza atacağını söylüyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.