ÖZKAN YALIM'DAN HÜKÜMETE ENERJİ UYARISI!

SİYASET 23.08.2022 - 21:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3533+ kez okundu.
 

ÖZKAN YALIM'DAN HÜKÜMETE ENERJİ UYARISI!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Dünyadaki enerji krizine dikkat çekerek hükümeti uyardı. Yalım, "tedbirinizi alın' Vatandaşı elektriksiz doğalgazsız bırakmayın" dedi.
2021 yılı tüm dünyada petrol, kömür ve doğal gaz gibi enerji kaynaklarının fiyatlarında rekor artışların yaşandığı enerji krizine sahne oldu. Enerji krizinin dünyayı derinden etkilemeye devam edeceği öngörülüyor. Rusya'nın "Doğalgazı keserim" tehditleriyle krizin önümüzdeki günlerde gündemde kalacağı düşüncesi ile dünya ülkeleri alarma geçmiş durumda. Enerji krizine karşı Türkiye'nin de önlem alması gerektiğini belirten CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, hükümeti uyardı. Özkan Yalım, "AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı buradan uyarıyorum! Dünyada bir enerji krizi kapıda! Bu nedenle önümüz kış! Doğalgaz ile ilgili  vatandaşlarımızın ve sanayimizin sorun yaşamamaları için gerekli olan tedbirleri şimdiden al! Değilse ülkemiz elektriksiz ve doğalgazsız kalabilir!" açıklamasında bulundu.
CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım Dünyadaki enerji krizine dikkat çekerek hükümeti uyardı. Yalım, "tedbirinizi alın' Vatandaşı elektriksiz doğalgazsız bırakmayın" dedi.

2021 yılı tüm dünyada petrol, kömür ve doğal gaz gibi enerji kaynaklarının fiyatlarında rekor artışların yaşandığı enerji krizine sahne oldu. Enerji krizinin dünyayı derinden etkilemeye devam edeceği öngörülüyor. Rusya'nın "Doğalgazı keserim" tehditleriyle krizin önümüzdeki günlerde gündemde kalacağı düşüncesi ile dünya ülkeleri alarma geçmiş durumda.
Enerji krizine karşı Türkiye'nin de önlem alması gerektiğini belirten CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, hükümeti uyardı.

Özkan Yalım, "AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı buradan uyarıyorum! Dünyada bir enerji krizi kapıda! Bu nedenle önümüz kış! Doğalgaz ile ilgili  vatandaşlarımızın ve sanayimizin sorun yaşamamaları için gerekli olan tedbirleri şimdiden al! Değilse ülkemiz elektriksiz ve doğalgazsız kalabilir!" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.