ÖZLEM SÜER’DEN YILA DAMGA VURACAK GELİNLİK KOLEKSİYONU

SANAT 10.12.2020 - 15:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2887+ kez okundu.
 

ÖZLEM SÜER’DEN YILA DAMGA VURACAK GELİNLİK KOLEKSİYONU

2021 yılının ertelenen zamanların yaşama yeni felsefeler kattığı ve beklentilerin daha da yükseldiği bir sene olacağını söyleyen Özlem Süer, yıla damga vuracak post-pandemik dönemin gelinlik öngörülerini dile getirdi:
30 yıllık, moda ve tasarım serüveninde her sezon farklı öykülerden esinlenerek yarattığı sıra dışı tasarımların yaratıcısı Özlem Süer, yeni gelinlik koleksiyonunu anlatan sürreel masal konseptli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.  2021 yılının ertelenen zamanların yaşama yeni felsefeler kattığı ve beklentilerin daha da yükseldiği bir sene olacağını söyleyen Özlem Süer, yıla damga vuracak post-pandemik dönemin gelinlik öngörülerini dile getirdi: “Gelinlikler için duygularımıza daha yoğunlaştık. Romantizm bizim için çok başka hisler taşıyor artık, önceliğimiz haline geldi. Daha çok ritüelin gerçekleşeceği, daha çok alternatif gelinlikleri göreceğimiz bir yıl başlıyor. Daha çağdaş yaklaşımlarda strüktiv mimari ilhamlardan yalınlaşarak gelenler ile daha retro ve ihtişamlı gelinlikler göz dolduracak. Contemporary Boho gelinler, retro gelinler, masalsı gelinler, farklı kol detaylı gelinlikleri göreceğiz. Retro çan kollu veya büyük kabarık (puffy) kollu, üst üste inci tonlamalarıyla hafif pastelsi yaklaşımlarla katlı tüller, çok özel inci tonlamalarıyla işçilikli, farklı sırt detayları ile uzanan kuyruk etkileri gelinleri ardın bakılmaya değer başka bir zarafet olarak karşımıza çıkacak. Oyuncaklı ışıltılar, pastel silüetler, statement kollar ve fiyonklara kadar pek çok ikonik trendi olan bir sene bizi bekliyor.” Beyazın saltanatını, yer yer bebek pembesi, pudra ve mavi tonlarına bıraktığını anlatan Özlem Süer koleksiyonla ilgili “Alışık olmadığımız sırt detayları, düğmeler ve dev fiyonklarla sergileniyor. Her zamankinden daha uzun etekler özlenen ihtişama verilen bir selam gibi karşılanıyor. Aynı zamanda, modern yorumlamalar eşliğinde danteli de sıklıkla göreceğiz. Pelerin ve kaftan gibi extravaganza etkiler taşıyan, gelinlik tamamlayıcıları da karakteristik detaylar ile yerini alacak. Karantinada sıkılan ruhlarımızın içindeki parti kızını yansıttığı ışıltılar göz alacak. Kol ve omuz detaylarında olduğu gibi yaka ve boyunda da heykelsi, alışılmadık formlar elegansı gözler önüne seriyor.” dedi. Özlem Süer tüm bu ihtişam ve karakteristikliğe ek olarak, süper şık ve yalın ikili takımlar ile nikah elbiseleri de bugünün trendleri arasında gözler önünde olacağını da vurguladı.  Yeni ve benzersiz tasarımların ruhu, Özlem Süer’in sürreel masal konseptli yeni gelinlik koleksiyonunu ozlemsuershop.com ‘dan inceleyebilirsiniz.  
2021 yılının ertelenen zamanların yaşama yeni felsefeler kattığı ve beklentilerin daha da yükseldiği bir sene olacağını söyleyen Özlem Süer, yıla damga vuracak post-pandemik dönemin gelinlik öngörülerini dile getirdi:

30 yıllık, moda ve tasarım serüveninde her sezon farklı öykülerden esinlenerek yarattığı sıra dışı tasarımların yaratıcısı Özlem Süer, yeni gelinlik koleksiyonunu anlatan sürreel masal konseptli bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. 

2021 yılının ertelenen zamanların yaşama yeni felsefeler kattığı ve beklentilerin daha da yükseldiği bir sene olacağını söyleyen Özlem Süer, yıla damga vuracak post-pandemik dönemin gelinlik öngörülerini dile getirdi:

“Gelinlikler için duygularımıza daha yoğunlaştık. Romantizm bizim için çok başka hisler taşıyor artık, önceliğimiz haline geldi. Daha çok ritüelin gerçekleşeceği, daha çok alternatif gelinlikleri göreceğimiz bir yıl başlıyor. Daha çağdaş yaklaşımlarda strüktiv mimari ilhamlardan yalınlaşarak gelenler ile daha retro ve ihtişamlı gelinlikler göz dolduracak. Contemporary Boho gelinler, retro gelinler, masalsı gelinler, farklı kol detaylı gelinlikleri göreceğiz. Retro çan kollu veya büyük kabarık (puffy) kollu, üst üste inci tonlamalarıyla hafif pastelsi yaklaşımlarla katlı tüller, çok özel inci tonlamalarıyla işçilikli, farklı sırt detayları ile uzanan kuyruk etkileri gelinleri ardın bakılmaya değer başka bir zarafet olarak karşımıza çıkacak. Oyuncaklı ışıltılar, pastel silüetler, statement kollar ve fiyonklara kadar pek çok ikonik trendi olan bir sene bizi bekliyor.”

Beyazın saltanatını, yer yer bebek pembesi, pudra ve mavi tonlarına bıraktığını anlatan Özlem Süer koleksiyonla ilgili “Alışık olmadığımız sırt detayları, düğmeler ve dev fiyonklarla sergileniyor. Her zamankinden daha uzun etekler özlenen ihtişama verilen bir selam gibi karşılanıyor. Aynı zamanda, modern yorumlamalar eşliğinde danteli de sıklıkla göreceğiz. Pelerin ve kaftan gibi extravaganza etkiler taşıyan, gelinlik tamamlayıcıları da karakteristik detaylar ile yerini alacak. Karantinada sıkılan ruhlarımızın içindeki parti kızını yansıttığı ışıltılar göz alacak. Kol ve omuz detaylarında olduğu gibi yaka ve boyunda da heykelsi, alışılmadık formlar elegansı gözler önüne seriyor.” dedi. Özlem Süer tüm bu ihtişam ve karakteristikliğe ek olarak, süper şık ve yalın ikili takımlar ile nikah elbiseleri de bugünün trendleri arasında gözler önünde olacağını da vurguladı. 

Yeni ve benzersiz tasarımların ruhu, Özlem Süer’in sürreel masal konseptli yeni gelinlik koleksiyonunu ozlemsuershop.com ‘dan inceleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.