PEHLİVANLARA BİNİŞLERİNİ REKTÖR KORKMAZ GİYDİRDİ

SPOR 01.07.2019 - 12:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3574+ kez okundu.
 

PEHLİVANLARA BİNİŞLERİNİ REKTÖR KORKMAZ GİYDİRDİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisansını tamamlayarak Bilim Uzmanı unvanı almanın sevincini yaşadılar.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisansını tamamlayarak mezun olan ve Bilim Uzmanı unvanı almanın sevincini yaşadılar. Altın kemerli Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara ve Büyükler Avrupa Şampiyonu Ahmet Gülhan’a binişlerini Üniversite Rektörü Prof. Dr. Adam Korkmaz giydirdi. Biniş giyme töreninin ardından binişleri  giyen güreşçiler salondan ayrıldılar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne veda eden pehlivanlar son olarak Üniversite Rektörü Prof. Dr Adem Korkmaz’ı beraberlerindeki Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gül, Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Şahan, MAKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şahin de yer aldı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisansını tamamlayarak Bilim Uzmanı unvanı almanın sevincini yaşadılar.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Bilimleri Fakültesinde Yüksek Lisansını tamamlayarak mezun olan ve Bilim Uzmanı unvanı almanın sevincini yaşadılar. Altın kemerli Kırkpınar Başpehlivanı Recep Kara ve Büyükler Avrupa Şampiyonu Ahmet Gülhan’a binişlerini Üniversite Rektörü Prof. Dr. Adam Korkmaz giydirdi. Biniş giyme töreninin ardından binişleri  giyen güreşçiler salondan ayrıldılar

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne veda eden pehlivanlar son olarak Üniversite Rektörü Prof. Dr Adem Korkmaz’ı beraberlerindeki Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gül, Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Şahan, MAKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ve Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şahin de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.